U15-ös felkészülési mérkőzés

Újpesti TE U15 - Diósgyőri VTK U15 1-2 (1-1)

Diósgyőri VTK U15 I. félidő: Koltai B. - Szabó M., Lengyel V., Juhász K., Feczesin K., Szita I., Meggyesfalvi B., Khierbek Á., Filkóházi Á., Bordás B., Kis A..
Diósgyőri VTK U15 II. félidő: Czigány P. - Kapusi Zs., Farkas R., Juhos Á., Vinga Z., Lippai A., Béres B., Gulácsi M., Szalánczi Sz., Varga I., Zsilvölgyi Cs. Vezetőedző: Kádár László.
Gólszerző: Bárdás B., Gulácsi M. Vezetőedző. Kádár László. 

Kádár László: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Sok labdabirtoklás mellett sikerült számos helyzetet kialakítani. Ezután viszont a csapat teljesítménye visszaesett, az ellenfelünk egy presszingen áthámozta magát, a kontra akció pedig góllal végződött. Szerencsére még a szünet előtt egyenlítettünk, a második játékrész elején pedig a vezetést is megszereztük. Továbbra is szükség van arra, hogy a büntetőterületen belül a pontos helyzetkihasználásra, viszont a csapatot egyre fegyelmezettebb védekezés és támadásépítés jellemezte. Megdícsérek mindenkit, de különösen a három újonnan csatlakozott játékosot, és az U14-ből feljátszó Czigány Pétert, aki nagyszerűen védett ezen a mérkőzésen. Egy nagyon jó szintfelmérő volt a következő bajnokságra, mert az Újpesttel akkor is találkozni fogunk, így most testközelből is megtapasztalhattuk, hogy mi vár ránk a szezon során.