U19-es felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U19 - FC Košice 1-2 (0-2)

Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Marok Á., Szloboda Ál, Demeter M., Peisser S., Ferencsik B., Sipos Zs., Kövesi K., Balázsi L, Hetyei Sz., Gulyás M., Vincze D. Csere: Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Csere: Marok Á. helyett Sebestyén Á. a 46., Szloboda Á. helyett D. a 46., Demeter M. helyett Ferencsik S. a 46., Sipos Zs. helyett Kiss P. a 60., Gulyás M. helyett Roha R. a 60., Balázsi L. helyett R. Sherekhora a 60. percben. 
Gólszerző: Roha R. (1-2) a 88. percben. 

Vincze Richárd: - Magas intenzitással kezdtük a meccset, rögtön a találkozó elején megszerezhettük volna a vezetést. Sokat volt nálunk a labda, jól mentünk az ellenfél védő vonala mögé, nagyon jók voltak a visszatámadásaink, ám a tizenhatoson belül nem történt velünk semmi. Az ellenfél a semmiből megszerezte a vezetést majd a félidő közepén ugyanígy növelte előnyét. A második kapott gól után nem találtuk az első fél óra ritmusát. A második félidőben lassan, körülményesen játszottunk, rengeteg technikai hiba és sok rossz kivitelezés jellemezte a csapatot. Összeségében nagyon csalódott vagyok, mert az első fél órát leszámítva ritka gyenge teljesítményt nyújtottunk, de ami a legrosszabb, hogy a szenvedély hiányzott a csapatból.