II.DVTK Rakaczki Kupa
B csoport, 1. mérkőzés

Puskás Akadémia FC U16 - CFR Cluj U16 2-0 (0-0) 

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Dédesi Mátyás, Nagy László, Szoboszlay Péter. 
Puskás Akadémia FC U16: Bozó M. - Kenéz K., Nagy G., Pál B., Vitályos V., Varga Zs., Somogyi Á., O. Stojkov, Gamauf Zs., Lukács V., Zahorán D. Csere: Orosz J., Balázs B., Hegyi A., Cserkuti Zs., D. Kuznyecov, A. Shnaider, A. Tyschuk, Mészáros B., Lovász P., Tóth O., C. Novák. Vezetőedző: Kiss Márton György. 
CFR Cluj U16: F. Racasan - I. Lupu, A. Radu, E. Rusu, A. Ondreykovic, S. Sima, Juhos G., D. Verestuic, P. Burzo, A. Girjob, A. Dancu. Csere: D. Festeu, A. Duma, D. Zanc, L. Blagu, M. Miclaus, Márton B., D. Dragoste. Vezetőedző: Alim Cazan. 
Sárga lap: A. Duma a 24. percben.
Gólszerző: Zahorán D. (1-0) a 34., A. Tyschuk az 57. percben.

Kiss Márton György: - Nem volt konkrét elképzelésem arról, hogy a torna nyitányán mit várhatok a csapattól. Egy kicsit görcsösen kezdtünk, emiatt több hiba csúszott a játékba. Egy idő után, amikor mindez átfordult egy labdabirtoklási fölénnyé, akkor meg türelmetlenné váltunk. Azon dolgozunk, hogy a számunkra ennyire domináns mérkőzés a mostanitól sokkal gördülékenyebb legyen a jövőben. 

Alim Cazan: - Mindkét fél sokat tett a sikerét, amiből egy jó mérkőzés kerekedett ki. Nekünk is volt gólhelyzetünk, de az ellenféllel ellentétben ezt mi nem tudtuk kihasználni. Nekünk nem az eredmény az elsődleges szempont, tapasztalatszerzés miatt érkeztünk Diósgyőrbe. Csupán két-három hete láttunk hozzá a munkához, bízom benne, hogy meccsről-meccsre fejlődni fogunk. Szeretnénk megköszönni a DVTK-nak, hogy elhívtak minket erre a tornára.