II. DVTK Rakaczki Kupa
A csoport, 3. mérkőzés

Diósgyőri VTK U16 - NHN Hajduk Split 1-1 (0-1)

Putnok, Várady Béla Stadion, 50 néző. Játékvezető: Nagy Ferenc, Bodnár Ádám, Bense Milán. 
Diósgyőri VTK U16: Soós B. - V. Khomenko, Kiss B., Zanócz Á., Nagy B., Kiss L., Derzsényi Á., Győrfi D., Jászberényi P., Kovács D., Szakos B. Csere: Balázs Á., Tucsa D., Rem D., Bedő M., Miskolczi D., Kapitány G., Jecs M. Edző: Icsó Zsolt.
HNK Hajduk Split U16: P. Mijatovic - F. Dobronic, L. Pedisic, G. Proleta, B. Mlacic, R. Ivicevic, M. Mihocevic, D. Brnada, R. Supic, J. Radman, D. Pranic. Csere: T. Pazur, Z. Hastovic, A. Medvid, N. Domazet, S. Musura, N. Kolega, T. Marinovic, T. Kralevski. Vezetőedző: Marko Sicic.
Sárga lap: Kiss B. a 44., Nagy B. a 45., R. Supic a 47., Jecs M. az 50., J. Radman az 56., Jászberényi P. az 59., N. Domazet a 60+1. percben. 
Gólszerző: D. Pranic (0-1) a  13., Szakos B. (1-1) az 57. percben. 

Icsó Zsolt: - A nyitó mérkőzéshez képest nagyon sokat léptünk előre a támadó fázisban. Jól kezdtünk a találkozót, de sajnos az ellenfelünk egy hatalmas góllal megszerezte a vezetést. Annak viszont örülök, hogy ezután sem estünk össze! Nagy nyomás alá helyeztük a horvátokat, helyzeteket alakítottunk ki, és a második félidőben ki is egyenlítettünk. A nemzetközi mérkőzéseken ha nyerni szeretnénk, akkor jobban kell sáfárkodnunk a lehetőségeinkkel, mert az összképet nézve megvolt rá az esélyünk. Nagyon sok ehhez hasonló ritmusú mérkőzésre van szüksége a gyerekeknek a fejlődésük szempontjából. Gratulálok mind a két csapatnak, ez férfi munka volt. 

Marko Sicic: - A meccs egészét nézve a játékvezetők talán a szükségesnél is többet szerepeltek. Szép góllal szereztünk vezetést, de a hajrához közeledve a hazaiak egyenlíteni tudtak. Szeretünk volna nyerni, nem sikerült. Legközelebb ezen leszünk. 

 

Marko Sisic: - hamarosan