Országos Leány U17-es bajnokság, 1. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - Puskás Akadémia FC LU17 0-7 (0-3)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Petróczy Attila, Szoboczki Csaba, Skarupa Tamás János.
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Székely E., Képes J., Havasi B., Papp S., Vadász V., Keczán F., Szilvási N., Majnár A., Bánsági H., Magyar H. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Puskás Akadémia FC LU17: Kispetik A. - Steyer E., Németh L., Krasznai L., Horváth K., Móri N., Szarvas S., Priskin N., Elek K., Bene N., Nagy N. Vezetőedző: Krascsenics Petra. 
Csere: Bánsági H. helyett Szász G. a 32., Németh L. helyett Szakács Zs. a 62., Elek K. helyett Herczeg K. a 62., Nagy N. helyett Török O. a 62., Keczán F. helyett Dervalics D. a 67., Krasznai L. helyett Szalay Gy. a 75., Móri N. helyett Reizinger B. a 75. percben. 
Gólszerző: Móri N. (0-1) a 20., Horváth K. (0-2) a 32., Móri N. (0-3) a 35., Horváth K. (0-4) a 68., Móri N. (0-5) a 72., Móri N. (0-6) a 74., Török O. (0-7) a 77 percben. 

Csiszár Szabolcs: - Nem tettünk eleget ahhoz, hogy jó mérkőzést játszunk. Ennyi rossz egyéni teljesítményt nem bír el egy csapat. Ez a vereség nem azt a képet mutatja rólunk, amit valójában tudunk. Fel kell emelnünk a fejünket, az utolsó másodpercig küzdenünk és dolgoznunk kell, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire lesz ez elég a bajnokságban. Most nagyon rosszul teljesítettünk.

Krascsenics Petra: - Ez a mérkőzés nagyon jó volt szezonkezdésnek. Örülök, hogy kapott gól nélkül tudtuk lehozni a találkozót. A végeredmény ellenére a a helyzetkihasználás terén maradt bennem hiányérzet, de összességében jó, domináns játékkal múltuk felül az ellenfelünket. Gratulálok a csapatnak.