12-13 évesek -50kg

Sütő Doroti a vietnámi Trang Vu Ngockal ellen lépett szorítóba a malajziai világbajnokságon. A DVTK többszörös magyar bajnoka már az első menetben meglepte ellenfelét, és határozott clinch technikái miatt a bírók őt látták jobbnak. A második menetben ugyanúgy próbálta felőrölni a vietnámi harcost Sütő, de sajnos ellenfele fordítani tudott. A harmadik felvonásban a diósgyőriek harcosa próbálta visszafordítani a mérkőzést saját javára, de sajnos ez már nem sikerült neki, így bronzéremmel zárta a világbajnokságot.

10-11 évesek -34kg

Mester Miron mérkőzés nélkül jutott tovább a negyeddöntőből, mivel az egyesült arab emírségekbeli ellenfele, Abdul Waffel Abd Khalid nem állt ki ellene. Ezt követően az elődöntőben Arhip Paramonov ellen lépett kötelek közé fiatal muaythaiosunk, aki nem bírt észt ellenfelével, és így élete első világversenyét bronzéremmel zárta.

16-17 évesek -75kg

Polják János szintén első világbajnokságán a negyeddöntőben az üzbég Davlyatov Firuzzal csapott össze. Versenyzőnket meglepte az agresszív és határozott üzbég az első két menetben, aki ellen Polják nem érezte a távot, így nem tudott kibontakozni. A záró felvonásban a piros-fehérek harcosának ugyan sikerült nyomás alatt tartani ellenfelét, és több pontot is szereznie, ám sajnos ez már kevésnek bizonyult, amivel az ötödik helyen zárta Kuala Lumpurban.