- Egy fordulatos, hét gólt és kiállítást hozó mérkőzésen pont nélkül maradt a DVTK Pécsett. Hogyan láttad a találkozót?
- Jól kezdtük a mérkőzést, a vezetést is megszereztük, de utána sajnos jött egy buta hiba, amiből kiállítás lett és 11-es. Ezzel megfordult a találkozó menete, de az akaraterőnket mutatta, hogy emberhátrányban is vissza tudtunk jönni kétszer. És talán még a győztes találathoz megvolt a labdánk, ami kimaradt, ráadásul egyből megbosszulta magát, mert egy megpattanó lövésből újabb gólt kaptunk. A végén is jól küzdöttünk, emberhátrányban, sőt később kettős emberhátrányban is kiegyenlíthettünk volna, ami sajnos nem jött össze.

- Sűrű volt a DVTK programja, kilenc nap alatt három mérkőzés, az utolsón 70 percig emberhátrányban, mégis láthatóan jól bírtátok erővel.
- Bő a keret, ennek megfelelően a stáb tudta forgatni a játékosokat. A felkészülés során megfelelő erőállapotba kerültünk, így erővel most is bírtuk. Emberhátrányban érthető okból nem domináltunk, de helyzeteket akkor is tudtunk kialakítani

- A legjobb visszajelzést a vendégszurkolók adták, akik a vereség ellenére megtapsolták a csapatot, és a “Szép volt, fiúk!” is felhangozott.
-  Nagyon jól esett, köszönjük szépen! Ők is látták, hogy csúsztunk-másztunk a csapatért, és minden bizonnyal ezt díjazták a végén. 

- Szélső támadóként kezdted a mérkőzést, a szünet után viszont bal oldali szélső védő lettél. Játszottál már hasonló pozícióban?
- Néha-néha előfordult hasonló kényszerhelyzetben, de természetesen nem ez az eredeti pozícióm. De a csapatért mindent meg kell tenni, örülök, ha pályán vagyok. 

- Vasárnap a Kazincbarcika ellen játszik a DVTK, mit vársz attól a találkozótól?
- Mindenekelőtt tanulni kell a pécsi hibákból, mert buta gólokat kaptunk bedobások, pontrúgások után. Megyei rangadót játszunk, reményeim szerint sok néző előtt, ahol nem lehet más a célunk, csak a győzelem.