Országos Leány U17-es bajnokság, 2. forduló

Illés Akadémia-Viktória LU17 - Diósgyőri VTK LU17 5-2 (2-1)

Szombathely, 50 néző. Játékvezető: Koronczai Cintia, Kiss Ferenc, Kápolnási Dániel. 
Illés Akadémia-Viktória LU17: Spielenberg M. - Farkas B., Csarnai Z., Ceglédi B., Nagy B., Stadler K., Gyócs-Németh C., Müller Zs., Csombor L., Harangi L., Mesterházy I. Vezetőedző: Győrffy Mátyás. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Székely E., Bánsági H., Képes J., Szilvási N., Havasi B., Keczán F., Majnár A., Vadász V., Magyar H., Papp S. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Csere: Spilenberg M. helyett Francsics V. a 46., Nagy B. helyett Bukor Z. az 52., Gyócs-Németh C. helyett Czuczai M. a 71., Keczán F. helyett Dervalics D. a 74., Vadász V. helyett Végh K. a 77., Müller Zs. helyett Hopp K. a 78., Csombor L. helyett Vass A. a 78., Stadler K. helyett Lakatos L. a 78. percben. 
Sárga lap: Képes J. a 37. percben.
Piros lap: Székely E. a 66. percben. 
Gólszerző: Csombor L. (1-0) a 7., Keczán F. (1-1) a 34., Nagy B. (2-1) a 35., Csombor L. (3-1) az 58., Papp S. (3-2) a 64., Bukor Z. (4-2) a 67., Mesterházy I. (5-2) a 78. percben. 

Győrffy Miklós: - Magunknak tettük egy kissé döcögőssé a játékot a sok kihagyott helyzet miatt, de megvolt bennünk a kellő magabiztosság a középpályán és hátul. Jól, góllal kezdtük a mérkőzést, de a sok kihagyott helyzetünket „törvényszerűen” megbüntette a futball, ellenfelünk szerzett gólt Örömteli, hogy Nagy Barbara találatával azonnal visszavettük a vezetést és újra kézbe vettük az irányítást. Sok helyzetet alakítottunk ki, de sokat ki is hagytunk, mert vagy technikailag, vagy a döntésekben nem tudtuk jól megoldani a szituációkat. Összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, gratulálok a lányoknak, mert szép gólokat lőttek, fegyelmezetten játszottak. Annak külön örülök, hogy bő a keretünk, versenyhelyzet alakul ki és a játékosok, amikor megkapják a lehetőséget, mindent megtesznek, hogy éljenek vele. 

Csiszár Szabolcs: - Az első félidőben két ajándék gólt adtunk az ellenfelünknek, ezután viszont még a félidő előtt sikerült betalálunk a szombathelyi hálóba. Visszajöttünk a mérkőzésbe, de sajnos 3-2-es állásnál egy buta szabálytalankodásnak köszönhetően megfogyatkoztunk, az ellenfél pedig büntetőt rúghatott. Ezután sajnos már nem sikerülhetett a pontszerzés. Pozitívum, hogy a múlt héthez képest, most több jó egyéni teljesítmény is volt a csapatban. További sok sikert kívánunk az Illésnek.