Országos Leány U15-ös bajnokság, 2. forduló

Illés Akadémia-Viktória LU15 - Diósgyőri VTK LU15 5-1 (3-1)

Szombathely, 50 néző. Játékvezető: Lukács Lívia, Markó Máté, Spitzer Ákos Attila. 
Illés Akadémia-Viktória LU15: Czuczai D. - Ferenczi H., Sági F., Alasz H., Gulyás Dzs., Takács M., Polovics D., Gulyás Sz., Licskai L., Lukács K., Harmath R. Vezetőedző: Ferencsik Evelin. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Plopp G., Farkas N., Berki M., Váradi T., Fekete É., Nagy E., Képes K., Balogh V., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Harmath R. helyett Imre A. az 54., Polovics D. helyett Bihari P. a 64., Alasz H. helyett Bihari Cs. a 64., Ferenczi H. helyett Kóródi A. a 64., Czuczai D. helyett Németh F. a 64., Fekete É. helyett Lengyel L. a 64., Takács M. helyett Babos H. a 70., Plopp G. helyett Katona K. a 75., Váradi T. helyett Halász V. a 75. percben. 
Gólszerző: Berki M. (0-1) a 3., Alasz H. a (1-1) a 23., Polovics D. (2-1) a 33., Polovics D. (3-1) a 37., Polovics D. (4-1) az 52., Alasz H. (5-1) az 56. percben. 

Ferencsik Evelin: - Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy kellene, az ellenfél góljával indult minden, ettől azonban szerencsére felébredtünk és elkezdtük játszani azt a focit, amit mi valójában tudunk. Sokat birtokoltuk a labdát, sok szép támadást vezettünk, aminek örülök, már csak a helyzetkihasználáson kell javítani. A védekezésünk jobban nézett ki, mint az MTK ellen, de így is akadtak hibák, amiket természetesen kijavítunk, hiszen egy tanulási folyamat legelején vagyunk. Erre a mérkőzésre lehet építeni, gratulálok a lányoknak. 

György Gábor: - Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan vezetést szereztünk. Utána azonban jöttek a szokásos hibák, amiket az ellenfél könyörtelenül kihasznált. Az első félidőben a játékosok nagy része  elmaradt attól a szinttől, ami elvárható lenne. Négy-öt jó teljesítménnyel nem lehet mérkőzést nyerni. Gratulálok az Illés Akadémia csapatának.