Országos Leány U19-es Bajnokság, 2. forduló

Diósgyőri VTK LU19 - Illés Akadémia-Viktória LU19 0-2 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Hullár Gergely, Szabóné Katona Brigitta, dr. Vigh Tünde.
Diósgyőri VTK LU19: Bitó V. - Kemenyiczki L., Horváth L., Zahár F., Dudás E., Péter Dzs., Kiss D., Oláh Cs., Süveges-Győrfi L., Veres V., Komlósi L. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 
Illés Akadémia-Viktória LU19: Dobó-Nagy B. - Novák L., Rugovics B., Szabó L., Kaszap K., Szabó F., Csáki E., Gravencz G., Pálfy B., Pintér T., Csizmadia Zs. Vezetőedző: Tebeli György. 
Csere: Novák L. helyett Vesztergom B. a 46., Kaszap K. helyett Csejtei E. a 46., Pintér T. helyett Kováts A. a 46., Szabó L. helyett Takács E. a 60., Gravencz G. helyett Németh N. a 60., Csizmadia Zs. helyett Hécz Zs. a 60., Komlósi L. helyett Varga E. a 65. percben. 
Sárga lap: Pálfy B. a 20., Csáki E. a 24., Gravencz G. az 53., Horváth L. az 55., Zahár F. a 79. percben. 
Gólszerző: Novák L. (0-1) a 10., Csejtei E. (0-2) a 49. percben. 

Bánföldi Zoltán: - A mérkőzés nagy részében gyakoroltuk a védekezést, sajnos az előre játékban vékonyak voltunk. Nagyon sok munka lesz még a csapattal. Az ellenfelünknek gratulálunk.

Tebeli György: - Az egész mérkőzést befolyásolta, hogy műfüvön játszottunk, a pályán nagyjából negyven fok volt. Már a bemelegítésnél rosszul néztek ki a játékosok, ezért ez a teljesítmény szinte értékelhetetlen volt. Örülök, hogy sikerült elhozni a három pontot, de ez a mérkőzés nem fejlődésünket szolgálta, ezúttal „túlélés” volt a legfontosabb. Nem működött jól az első félidőben a háromvédős játékunk. A védekezésünk megvolt, de támadásainknál jól levédekezték a szélét a gyors játékosaik, tengelyben meg sok hibával játszottunk. A második félidőre jót tett a szerkezetváltás. Mélységből a két szélső védő jobban tudta segíteni a támadásokat, tengelyben meg folyamatosan létszámfölényünk volt. Az eredmény az ellenfélre nézve hízelgő, sok helyzetet puskáztunk el.