Mint ismert, a DVTK és a Miskolc Autó közös története több mint tíz évvel ezelőtt kezdődött. A korábbi évekhez hasonlóan a támogatást most is a legnagyobb régiós multisport klubként kapja a DVTK. Az autókat elsősorban a klub dolgozói használják majd.

- Tavaly, amikor a Miskolc Autó és így a Volkswagen csoport visszatérését bejelentettük, 2+1 éves kontraktusban állapodtunk meg. Ennek az ígéretnek teszünk ma eleget hiszen folytatódik az együttműködésünk, sőt valamennyi tavaly átadott autót újra cserélünk - nyilatkozta Brózsely Gábor a Miskolc Autó cégvezetője. - A DVTK mint multisportklub töretlenül fejlődik, ami jó érzéssel tölt el bennünket, hiszen 10 éve közösen léptünk erre az útra. Fontosnak tartom kiemelni és megköszönni a Porsche Hungária támogatását, amivel hozzájárul ahhoz, hogy folytatni tudjuk ezt az együttműködést.

 

Az autóipari körülményeket figyelembe véve, júniusban már cseréltünk 23 autót, most, szeptember elsejével további 17 autót adunk át, 2 pedig marad az előző flottából, így összesen 42 autó áll a klub szolgálatába. Ezúttal jellemzően Volkswagen modelleket, T-Roc, T-Cross, Taigo modelleket adunk át, amelyek egy évig biztosan a klub rendelkezésére állnak. Ezt követően döntünk az esetleges folytatásról.

Ha ma Borsod megyében a lehető legnagyobb közönség előtt szeretnéd a termékedet, cégedet pozícionálni, akkor a DVTK megkerülhetetlen. Rengeteg ügyfelünk arról számol be, hogy az első felület, ahol találkozott velünk az éppen egy DVTK-s autó, egy mérkőzésközvetítés vagy egy online mérkőzésbeszámoló volt. Emellett akadnak olyan partnereink is, akiknél sokat nyom a latba amikor szolgáltatót választanak, hogy ki az, aki tesz a helyi közösségért, kultúráért esetleg részt vesz-e társadalmi szerepvállalásokban - zárta a cégvezető.

 

- Mindenekelőtt a klub nevében szeretném megköszönni az egyik legrégebbi partnerünknek, hogy továbbra is megtisztel minket a támogatásával - kezdte dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs- és marketing igazgatója. - A közvélemény talán nem is tudja, mekkora segítséget jelent ez a támogatás egy ekkora multisport klub életében: közel 3000 sportoló és 300 munkavállaló életét könnyítik meg. A Miskolc Autó által biztosított járművek szinte folyamatos használatban vannak és járják hazánk útjait, hiszen a mindennapi ügyintézésen túl nem telik úgy el nap, hogy valamelyik felnőtt- vagy utánpótláscsapatunk, esetleg egyéni sportolónk ne venne éppen részt valamilyen megmérettetésen és rendszeresen előfordul, hogy a csapatbuszokat külön autóval kíséri a technikai személyzet.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a DVTK hazánk legnagyobb és legnépszerűbb régiós multisportklubja lett, ennek megfelelő az a médiafigyelem is, ami körülveszi a diósgyőri sportolókat és a klub egészét. Bízom benne, hogy a DVTK marketing-kommunikációs ereje a következő években is ugyanilyen vonzó lesz a Volkswagen és a Miskolc Autó számára, és a jövőben még több helyi kis- és középvállalkozás csatlakozik majd hozzájuk, hiszen ők is szükségesek ahhoz, hogy előre tudjunk lépni, mert nálunk jobban senki nem tudja, hogy országos szinten csak együtt lehetünk igazán sikeresek - zárta dr. Világi Péter.