Országos U16-os bajnokság, 
Kiemelt csoport, 1. forduló

Várda Labdarúgó Akadémia U16 - Diósgyőri VTK U16 3-1 (3-0)

Kisvárda, 50 néző. Játékvezető: Horváth János, Kiss Attila, Sovány Liza.
Várda Labdarúgó Akadémia U16: Tóth M. - V. Mavrodi, Csarkó B., Barati L., H. Siksai, Kozma Zs., Molnár M., Csengeri K., N. Koliada, R. Hudov, Németh V. Vezetőedző: Katona György. 
Diósgyőri VTK U16: Soós B. - Bedő M., Szakos B., Kiss L., Kovács D., Kapitány G., Gyenes R., Jászberényi P., Zanócz Á., Tucsa Sz., Nagy B. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Csere: Bedő M. helyett Kiss B. a 46., Kapitány G. helyett Miskolczi D.a 46., Szakos B. helyett Jecs M. a 46., Kovács D. helyett Béres D a 62., Gyenes R. helyett Derzsényi Á. a 72., Csarkó B. helyett Szabó M. a 74., N. Koliada helyett Kuzma I. a 74., Kozma Zs. helyett Csáki G. a 86., Csengeri K. helyett D. Firsov a 89., R. Hudov helyett Milik L. a 89. percben. 
Sárga lap: Kozma Zs. az 57., N. Koliada a 69., Kuzma I. a 69., 
Gólszerző: H. Siksai (1-0) a 21., Csengeri K. (2-0) a 26., Kiss L. a 49., R. Hudov (3-0) a 30., Nagy B. (3-1) az 53. percben. 

Katona György: - Az első perctől kezdeményezően léptünk fel. Sok jó labdaszerzésünk volt, amit agresszív játékunknak és a jól begyakorolt letámadásunknak köszönhetünk. Ezek után, ha volt lehetőség, gyors átmenettel befejeztük a támadásokat, de volt, amikor felépített játékkal sikerült a kapu elé kerülni. A szünetben három nullás vezetésünk megérdemelt volt. A fordulás után a gyorsan bekapott gól sem zavart meg minket, magabiztosan őriztük az eredményt. Próbáltunk frissíteni, de itt a játék minősége főleg támadásban elmaradt a vártaktól. Összességében magabiztos győzelmet arattunk, amihez, gratulálok mindenkinek! Így kell kezdeni egy új idényt!

Icsó Zsolt: - Az első félidőben gyorsan lerendeztük a mérkőzést. Szinte helyzet nélkül ajándékoztunk három gólt az ellenfélnek, amelyeket nagy egyéni hibák előzetek meg. A második játékrész már rendben volt. Hamar megszereztük a szépítő találatot, de az ellenfelünk szervezetten és jól védekezett, így nem tudtunk közelebb kerülni. A Kisvárda jobban élt a lehetőségeivel és teljesen megérdemelten győzött, gratulálunk nekik!

Fotó: www.kisvardafc.hu