Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 1. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Ferencvárosi TC U14 0-4 (0-2)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Petróczy Attila, Szoboczki Csaba, Janovicz Máté Attila. 
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Tóth B., Krompaszki Gy., Birk B., Pápai O., Kristóf Z., Takács Á., Meggyesfalvi B., István M., Riczu Gy., Berta Cs. Vezetőedző: Takács Péter. 
Ferencvárosi TC U14: Vamberszky A. - Nagy K., Mezőfi T., Szegedi B., Biri P., Kiss M., Mizsei B., Baranyai K., Skotner Z., Schrancz V., Dani A. Vezetőedző: Kincses Péter. 
Csere: Mezőfi T. helyett Benke Á. a 41., Dani A. helyett Timár S. a 41., Tóth B. helyett Kanyó Zs. a 41., Birk B. helyett Hajdú R. a 41., Berta Cs. helyett Ónodi M. az 51., Pápai O. helyett Márton Gy. az 58., Baranyai K. helyett M. Melentije a 60., Birui P. helyett Stirb K. a 60., Krompaszki Gy. helyett Zaccaria Zs. a 64., Riczu Gy. helyett Mádi-Nagy Zs. a 64., Vamberszky A. helyett Dömény G. a 66., Mizsei B. helyett Majoros M. a 66., Schrancz V. helyett Pedroso-Gártner A. a 66. percben. 
Sárga lap: Krompaszki Gy. a 40., Kristóf Z. a 63. percben. 
Gólszerző: Schrancz V. (0-1) a 6., Skotner Z. (0-2) a 32., Szegedi B. (0-3) a 64., Szegedi B. (0-4) a 67. percben. 

Takács Péter: - Sok olyan eleme van a játéknak amiben előreléptünk, akkor is, ha ez az eredményen ezúttal nem látszott. A középső zónás védekezésünk kezd körvonalazódni, bár még szélességben nem megfelelőek a távolságok, illetve sok felesleges egyéni presszinget csinálunk. Hiányzérzetet okoz ugyanakkor, hogy a támadó zónában keveset birtokoltuk a labdát és nem találtuk meg a céljátékosokat. Ennek köszönhetően kevés helyzetet alakítottunk ki. Az első félidőben két pontrúgásból talált be az ellenfél. Éppen ezért a második játékrészben szerettünk volna magasabbam védekezni, illetve folyamatosan presszingelni az ellenfelet, de nem volt bennünk átütőerő. Gratulálok a Ferencvárosnak és sok sikert kívánok nekik.

Kincses Péter: - Most nyáron vettem át a csapatot, úgyhogy ez volt az első közös bajnoki mérkőzésünk. Nagyon örülök a győzelemnek, de nem vagyok elégedett. Az első félidőben a korábban gyakorolt játékot még nem tudtuk felvinni a pályára, a fordulás után viszont már több általam elképzelt taktikai elem is megjelent. Az eredménnyel elégedett vagyok, ám taktikai szempontból sok munkánk lesz még.