Harmadik felkészülési mérkőzésén is túl van a DVTK röplabda csapata: az első két összecsapás sikeres megvívása után ezúttal hazai pályán is győztesen hagyhatta el a pályát a piros-fehér együttes.

2022. 09. 09. (péntek) 17.30
DVTK - Fatum-Nyíregyháza 3-1
Felkészülési mérkőzés, DVTK Aréna

Németh Szabolcs, a DVTK vezetőedzője így látta a mai mérkőzést:
- Egy nagyon szépen játszó, végig maximálisan koncentráló csapatot láttam ma a pályán. Lassan melegedtünk be, de aztán  szépen összeállt a játékunk, ötpontos hátrányból fordítottuk meg az első szettet, onnantól pedig megtaláltuk a ritmusunkat. A lányok arcán látszott, hogy egy pillanatig sem gondolták, hogy ezt a mérkőzést ne lennének képesek megnyerni,  és ami a legfontosabb, hogy egy csapatként küzdöttek ezért. Most egy komoly léletkani teszt lesz a lányoknak, hogy ebbe a győzelembe nem szabad beleülni, nem szabad elkényelmesedni a felkészülés hátralevő részére. Ez ma egy nagyon szép csapatsiker volt, de ahogy a Veszprém elleni találkozó után is kiemeltem, az a legfontosabb, hogy a tartóssá tegyük a jó játékot, mert az fog hosszabb távon eredményekre vezetni. Én maximálisan elégedett vagyok a mai teljesítménnyel, leginkább pedig azzal, ahogyan közösen megnyertük ezt a mérkőzést.

A felkészülés további programja

2022. 08. 26. (péntek)
JászberényVolleyballTeam 0-5 DVTK (ötszettes barátságos mérkőzés)

2022. 09. 03. (szombat)
CoreComm-VESC 1-3 DVTK

2022. 09. 17-18. (szombat-vasárnap)
Felkészülési torna, Szlovákia

2022. 09. 24. (szombat)
DVTK - CoreComm-VESC

A női röplabda NB I. október 15-én (szombaton) kezdődik, a DVTK a DSZC-Eötvös DSE csapatát fogadja majd a DVTK Arénában.