Regionális U14-es bajnokság, 
Északkeleti csoport, 3. forduló

Diósgyőri VTK LU13 - Ózd VSE LU14 0-0

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Bense Milán. 
Diósgyőri VTK LU13: Ádám H. - Szabó J., Értékes E., Stumpf B., Egri E., Balla F., Dobi G., Kriston M., Csikós E., Jancsó A., Hajdu M., Dudás Cs., Tóth L., Kisgergely M., Balla G., Soltész D. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Ózd VSE LU14: Együd D. - Váradi A., Tóth N., Boros V., Farkas R., Csutor B., Macsinga K., Danyi N., Bodó N., Kiss D., Polák L. Vezetőedző: Sass Tamás. 

Volodymyr Kolok: - Nagyon feszült volt a meccs, mindkét csapat keményen küzdött a győzelemért. Ellenfelünknek és lányainknak is volt elég lehetősége a gólszerzéshez, de a túlzott izgalom gyakran megakadályozta ezt. A kapusok nagyszerű teljesítményt nyújtottak, ezért lett gólnélküli döntetlen a végén. Ettől függetlenül nagyon hasznos volt az ózdiak elleni összecsapás. A lányok ugyanis fontos tapasztalatokat szereztek, amire a következő hetekben-hónapokban szükség lesz. Remélem, hogy a jövő DVTK játékosait láttuk most a pályán, többen ugyanis nagyon jól futballoztak. Reméljük, hogy jönnek majd a győzelmek is, ennek érdekében a hibáinkat igyekszünk rövid idő alatt korrigálni. 

Sass Tamás: - Nagyon küzdelmes és izgalmas mérkőzést látthattunk ezen a napon. A 0-0-s eredmény nem tükrözi a találkozó képét. Mindkét csapat számos helyzetet alakított ki, de egyik oldalon sem sikerült betalálni. Igazságosnak mondható eredmény született. További sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!