Országos U19-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 2. forduló

Vasas Kubala Akadémia U19 - Diósgyőri VTK U19 2-1 (2-1)

Budapest, Vasas Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Cseh Roland, Burján István, Kupi Zoltán.
Vasas Kubala Akadémia U19: Ménesi E. - Gurics M., Herrich K., Kovács D., Nemes M., Forgó M., Wend B., Őri Á., Szendeff B., Girsik A., Molnár Cs. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Kollár M., Elizeus A., Gulyás M., Horváth Zs., Kövesi K., Sebestyén Á., Demeter M., Hetyei Sz., Paksai R., Silimon L. Vezetőedző: Vincze Richárd.
Csere: Őri Á. helyett Vecsey Z. a 46., Szendeff B. helyett Petres M. az 58., Gurics M. helyett Páli Zs. a 71., Girsik A. helyett Farkas J. a 71., Molnár Cs. helyett Kovács K. a 90. percben. 
Sárga lap: Molnár Cs. a 43., Gurics M. a 45., Kovács D. a 81., Kovács K. a 90+4. percben. 
Gólszerző: Kollár M. (0-1) a 3., Szendeff B. (1-1) a 25., Molnár Cs. (2-1) a 46. percben. 

Schindler Szabolcs: - Az első fordulóban a Honvéd ellen nagyon jól játszottunk, most viszont egy rendkívül nehéz találkozón vagyunk túl. Belépett az iskolakezdés, ezért nehezebben alkalmazkodtunk az egész mérkőzéshez. Formán kívül teljesítettünk, a DVTK-t viszont meg kell dicsérni, mert nagyon jól, stílusosan futballozott. Két fontos villanás azonban eldöntötte a bajnoki pontok sorsát. Játékban azonban sajnos felülmúlt bennünket a Diósgyőr, el kell ismerni, ezúttal szerencsénk volt. 

Vincze Richárd: - Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan gólt szereztünk, ezután pedig sokáig irányítottuk a játékot. Aztán ahogy mentünk bele a találkozóba, úgy romlott a futballunk minősége. Sok érintővel, lassan, körülményesen tettük a labdát, ezért a folyamatos lendületes teljesítmény elmaradt. Sajnálom, hogy ebben az időszakban a Vasas megfordította a meccset. A második félidőben szinte végig a hazaiak térfelén folyt a játék, a szélső részeken sokszor jutottunk az ellenfelünk mögé, de sajnos a befejezéseknél rossz volt a kivitelezés. Ha pedig jó megoldást választottunk, akkor az ellenfél a gólvonaról mentett, vagy a kapusuk védett. A második félidőhoz gratulálok a gyerekeknek, a Vasanak pedig további sikerek kivánok!