Országos Leány U15-ös bajnokság, 4. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - ETO FC Győr LU15 1-0 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Hullár Gergely. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Plopp G., Farkas N., Berki M., Nagy E., Képes K., Balogh V., Kádas D., Magyar A., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor. 
ETO FC Győr LU15: Bán Z. - Stróbli K., Bozsóki A., Fligh V., Szűcs E., Horváth A., Szabó P., Szilvás P., Krasznai Z., Domján Cs., Szerdahelyi A.  Vezetőedző: Szűcs Gergely.  
Csere: Plopp G. helyett Sándor L. a 39., Szilvás P. helyett A. Villaneueva a 48., Szerdahelyi A. helyett Kéri L. a 48., Krasznai Z. helyett Kristofori A. a 60., Kádas D. helyett Váradi T. a 63., Horváth K. helyett Katona K. a 73., Magyar A. helyett Halász V. a 73. percben. 
Gólszerző: Farkas N. (1-0) a 73. percben. 

György Gábor: - Örülök, hogy egy bátran és agresszíven letámadó csapat ellen játszhattunk.
A győzelem ellenére azonban van némi hiányérzetem. A múlt heti teljesítményünktől játékban most elmaradtunk. Úgy érzem, túl nagy volt a bizonyítási vágy a játékosoknál, és ez túl sok hibát eredményezett. A mentálisunk viszont dicsérendő. Gratulálok a csapatnak és sok sikert kívánok az ellenfelünknek. 

Szűcs Gergely: - Két egyforma tudású csapat találkozott egymással. A hajrában a hazaiak be tudták lőni azt a gólt, amivel meg tudták nyerni a mérkőzést. A második játékrész elején volt két helyzetünk, de ezekből sajnos nem sikerült a kaputba találni. A döntetlen igazságosabb lett volna, a foci viszont ilyen. Most alulmaradtunk, de dolgozunk, megyünk tovább.