Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 2. forduló

Debreceni VSC-DLA U14 - Diósgyőri VTK U14 8-2 (4-0)

Debrecen-Pallag, 50 néző. Játékvezető: Árva Attila, Czinege Tamás, Hajdu Péter Bálint. 
Debreceni VSC-DLA U14: Elekes R. - Balogh Á., Törő M., Kállai G., Varga Zs., Kiss M., Kovács P., Serucza M., Tóth N., Szakál D., Szentjóbi M. Vezetőedző: Garamvölgyi Péter. 
Diósgyőri VTK U14: Varga H. - Hajdú R., Krompaszki Gy., Ónodi M., Birk B., Pápai O., Kristóf Z., Meggyesfalvi B., István M., Riczu Gy., Berta Cs. Vezetőedző: Takács Péter. 
Csere: Elekes R. helyett Adorján Zs. a 41., Balogh Á. helyett Barna L. a 41., Kovács P. helyett Trombola D. a 41., Ónodi M. helyett Kanyó Zs. a 41., Bird B. helyett Tóth B. a 41., István M. helyett Takács Á. a 41., Berta Cs. helyett Sallai K. az 50., Meggyesfalvi B. helyett Lupkovics G. az 50., Varga Zs. helyett Tóth B. az 54., Tóth N. helyett Kelemen B. az 54., Hajdú R. helyett Fehér Á. az 55., Törő M. helyett Kun P. a 61., Serucza M. helyett Pardi Zs. a 61. percben. 
Sárga lap: Kun P. a 79. percben. 
Gólszerző: Varga Zs. (1-0) a 8., Kállai G. (2-0) a 14., Kiss M. (3-0) a 18., Varga Zs. (4-0) a 22., Tóth N. (5-0) a 45., Serucza M. (6-0) a 48., Varga Zs. (7-0) az 50., Kristóf Z. (7-1) a 64., Kelemen B. (8-1) a 65., Kristóf Z. (8-2) a 77. percben. 

Garamvölgyi Péter: - Ott folytattuk, ahol a múlt héten abbahagytuk, annyi plusszal emelve a játékunk minőségét, hogy a kialakított helyzeteinket sokkal jobb arányban sikerült érvényesíteniük a játékosoknak. Összességében a játékunk hatékonyságával, és a srácok győzni akarásával, koncentrációjával nagyon elégedett vagyok, és ilyen nagy arányban is megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapat tagjainak!

Takács Péter: - A labdakihozatalaink látványosan és jól sikerültek, de így is csak egy-két alkalommal tudtunk a Loki védelme mögé kerülni. A védekező szögletek levédekezését még többet kell gyakorolnunk, mert sajnos ezekből négy gólt is kaptunk. A középső zónában nem tudtunk igazàn labdàt birtokolni, ami azért történt, mert rengeteg felesleges labdavesztésünk volt, amivel esélyt kínáltunk a DVSC-nek. Ami pozitívum, hogy rúgtunk két gólt, de még nagyon nagy munka és tanulás vár ránk. A Debrecen jelenleg más szint, egyénileg kiváló játékosok alkotják. Gratuàlok nekik és további sok sikert.

Fotó: Kanyó Zoltán