Országos U17-es bajnokság, 
Alap csoport, 3. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Kecskeméti TE LA U17 5-3 (3-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Hegedűs Csaba, dr. Kovács László, Mester Milán. 
Diósgyőri VTK U17: Németh B. - Deményi Z., Kiss M., Homenszki R., Vass L., Bathó T., Tóth Zs., Lichy K., Ádám N., B. Furdetskyi, Bacsa B. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Kecskeméti TE LA U17: Makádi M. - Jánosik Á., Sebestyén B., Ladányi T., Hajnal N., Balla D., Tóth L., Kárpáti Á., Balis G., Fodor T., Ladics D. Vezetőedző: Paksi Péter. 
Csere: Jánosik Á. helyett Várszegi D. a 46., Bacsa B. helyett Major M. a 63., Bathó T., helyett Molnár Á. a 63., Ladics D. helyett Béleczki D. a 64., Németh B. helyett Derényi N. a 72., Ádám N. helyett Macsó M. a 72., B. Furdetskyi helyett Boros B. a 72., Sebestyén B. helyett Tóth-Kása Á. a 88. percben. 
Sárga lap: Balis G. a 80., Ladányi T. a 88. percben. 
Gólszerző: Ladics D. (0-1) a 3., Á. Nikolas (1-1) a 18., Bathó T. (2-1) a 23., Homenszki R. (3-1) a 29., Bacsa B. (4-1) a 47., Tóth L. (4-2) a 69., Hajnal N. (4-3) a 77., Molnár Á. (5-3) a 89. percben. 

Miskei Attila: - A mérkőzést dinamikusabban kezdte az ellenfél, koncentrációs hiba miatt hamar hátrányba kerültünk. Ezután viszont fokozatosan átvettük a játék irányítását, szép gólokat lőttünk. A támadásépítéseinknek, a pozíciók felvétele, a játék folytatása megfelelő volt, de bizonyos szituációkban kapkodtunk. A fordulás után szép gólt lőttünk, ami megnyugvás helyett rohanást eredményezett. Ez pedig nem a mi játékunk. Tanulunk kell a mérkőzésből, még koncentráltabban, és figyelmesebben, fegyelmezettebben kell futballoznunk, és attól a stílustól amit képviselőnek, nem szabad eltérnünk. Pozitívum, hogy öt tudatos és szép gólt lőttünk, emellett pedig további helyzeteink is voltak, ezeknek a kihasználásában tovább kell javulnunk. Végig irányítottuk a mérkőzést, de nem azon a színvonalon teljesítettünk, ahogy szoktunk. 

Paksi Péter: - Az első öt-hat percben meglepetést okoztunk. Volt egy helyzetünk, a másodikat pedig már gólra váltottuk. Akkor nagyon jól nézett ki a mérkőzés, de aztán a Diósgyőr megmutatta, hogy nagyobb sebességgel tud futballozni és fizikálisan erősebbek a játékosai. A hazaiak ezzel élni tudtak, megfordították a találkozót, sőt a második játékrészben már hárommal vezettek. 4-1 után a második félidőben nyílttá tettük a mérkőzést, mert meglátásom szerint erőben jobban bírtuk. Az más kérdés, hogy fellazultunk, ezért várható volt, hogy vagy kiegyenlítünk, vagy kontrából kapunk egy újabb gólt. Jó meccset játszottunk, a saját hibáinkból tanulni kell, de a képességek is behatárolják a lehetőségeinket. Gratulálunk a hazai csapatnak.