Országos U12-es bajnokság, 
Északkeleti csoport, 3. forduló

Sajóvölgye Focisuli U12 - Diósgyőri VTK U12 0-8 (0-1, 0-4, 0-0, 0-3)

Múcsony, 50 néző. Játékvezető: Szoboszlay Péter. 
Sajóvölgye Focisuli U12: Körmendi G. - Farkas Z., Papp Cs., Grégász L., Kovács B., Spisák B., Gál K., Szigeti Z., Vermes J., Papp B., Holczman H., Cziránku K., Beregszászi M., Uher M., Ivancsó M., Száraz A. Vezetőedző: Nagy Attila. 
Diósgyőri VTK U12: Tamás B. - Orbán M., Tóth M., Bárány K., Bárány N., Varga R., Pelyhe Á., J. Menougong, Gyüge M., Kapitány D., Váradi S., Tasnádi Zs., Sőregi N., Teleki Z. Vezetőedző: Nyeste János. 
Sárga lap: Teleki Z. a 29., Szigeti Z. a 49., Sőregi N. a 65. percben. 
Gólszerző: Bárány N. (0-1) a 7., Bárány N. (0-2) a 23., Sőregi N. (0-3), a 33., Bárány N. (0-4) a 34., Bárány N. (0-5) a 38., Bárány K. (0-6) a 39., Bárány N. (0-7) a 78., Bárány N. (0-8) a 80. percben. 

Nagy Attila: - Nagyon jól küzdött a csapatunk a korosztályban kiemelkedő játékerőt képviselő ellenfél ellen. Lassan felőrölték az ellenállásunkat, de minden játékosom sokat tett azért, hogy megnehezítse az ellenfél dolgát. Gratulálok a DVTK csapatának! Tanulnunk és fejlődnünk kell, ez a meccs ezen a téren sokat segített.

Nyeste János: - Az első negyedben nyújtott játékunk nem volt megfelelő, lassan körülményesen sokat egyénieskedve játszottunk. Ezt követően egyre jobban feljavultunk, egyénileg és csapatként is egyre jobban teljesítettünk. Nagyon mélyen és zártan védekezett az ellenfelünk, próbáltuk őket megbontani, ami többször is jól sikerült. Sok jó egyéni teljesítményt  láttam a mérkőzésen. Gratulálok a csapatnak!

Fotó: Sajóvölgye Focisuli