Országos U16-os bajnokság, 
Kiemelt csoport, 3. forduló

Debreceni VSC-DLA - Diósgyőri VTK U16 3-4 (2-0)

Debrecen-Pallag, 50 néző. Játékvezető: Gönczi Pál, Nagy Zoltán, Takács Sándor. 
Debreceni VSC-DLA U16: Sávolt Á. - Mona Á., Bodnár B., Patai D., Egri I., Lovas B., Rácz I., Tóth B., Dávid K., Kis Gy., Gergely B. Vezetőedző: Joó Zsolt.
Diósgyőri VTK U16: Soós B. - Szakos B., Kiss L., Kovács D., Kapitány G., Gyenes R., Jászberényi P., Tucsa Sz., Nagy B., Kiss B., Zanócz Á. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Csere: Kiss L. helyett Miskolczi D. a 13., Kovács D. helyett Jecs M. a 46., Tucsa Sz. helyett B. Kovalov a 46., Lovas B. helyett A. Akbari az 51., Gyenes R. helyett Béres D. az 55., Dávid K. helyett Lólé B. a 67., Szakos B. helyett Orosz D. a 72., Patai D. helyett Gajdán B. a 88., Egri I. helyett Kristóf P. a 88. percben. 
Sárga lap: Kis Gy. a 38., Soós B. a 77., Nagy B. a 84., Tóth B. a 85., Jecs M. a 85., Jászberényi P. a 88., Gergely B. a 88. percben. 
Gólszerző: Bodnár B. (1-0) a 10., Egri I. (2-0) a 39., Jászberényi P. (2-1) az 55., Kiss B. (2-2) a 63., Jecs M. (2-3) a 78., Orosz D. (2-4) a 80., Mona Á. (3-4) a 90. percben. 

Joó Zsolt: – Az első félidőben a mi akartunk érvényesült Több lehetőséget tudtunk kialakítani, és 2-0 volt a félidő, de a játékunk nem volt az igazi. A második félidőt is jól kezdtük, de sajnos buta hibák után feljött az ellenfél és mentálisan egyre lejjebb kerültünk, ami újabb hibákat szült… Nagyon tanulságos mérkőzés volt a gyerekek számára. Ki fogjuk elemezni a mérkőzést és tanulnunk kell belőle, hiszen a legfőbb cél, hogy minden hétvége után egyre többek és jobbak legyünk.

Icsó Zsolt: - Az első félidő úgy kezdődött, ahogy a reggelünk: nehezen. A Debrecen két gólos vezetésre tett szert, és teljes mértékben az ő akaratuk érvényesült.  A kapusunk Soós Bálint védései tartottak minket a mérkőzésben. A félidőben “szép” szavakkal és pár változtatással rendeztük a sorokat. Ennek köszönhetően teljesen megváltozott a játék képe. Az ellenfelünket beszorítottuk a kapuja elé és fél óra alatt négy gólt szereztünk. A fordulás nyújtott teljesítményünkért és szenvedélyes játunkért megemelem a kalapom a játékosok előtt. Azon leszünk, hogy legközelebb egész mérkőzésen ezt a teljesítményt nyújtsuk. 

Fotó: Debreceni VSC-DLA