Országos 13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 3. forduló

Sajóvölgye Focisuli U13 - Diósgyőri VTK U13    0-6 (0-0, 0-0, 0-4, 0-2)

Múcsony, 50 néző. Játékvezető: Szoboszlay Péter. 
Sajóvölgye Focisuli U13: Stubna N. - Verbélyi N., Hegedűs M., Bereznai V., Nyíri B., Tamás P., Vincze Z., Vanyó B., Viszóczki O., Bazsó G., Horváth B., Rakaczki J., Kiss M., Dancs B. Vezetőedző: Kiser László. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - B. Samsyka, Bialkó Z., D. Shalfieiev, Szabó B., Kelemen Z., Schön B., A. Kharchenko, Kiszely N., Juhász H., Almási Á., Puskás Z., Kozma B., Derzsényi Á., S. Ziadi, Kiszely M., D. Dzobko. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Gólszerző: Kiszely N. (0-1) a 47., Kiszely N. (0-2) az 53., Verebélyi N. (öngól, 0-3) az 56., A. Kharchenko (0-4) az 59., D. Dzobko (0-5) a 68., Kozma B. (0-6) a 71. percben. 

Kiser László: - Ahogy vàrható volt, a mèrkőzèsen vègig a DVTK dominàlt ès sokat veszèlyeztette a kapunkat. Mi szervezetten ès fegyelmezetten vèdekeztünk, de sajnos veszèlyes ellentàmadàsokat nem tudtunk vezetni. Ez így csupán arra volt elegendő, hogy a harmadik negyed közepèig megnehezítsük a vendègek dolgàt. Ekkor azonban percek alatt kaptunk két gólt, amelyek el is döntöttèk a mèrkőzèst. Megèrdemelt DVTK győzelem született, gratulàlok nekik!

Tarnai Dániel: - Az első perctől kezdve nagy nyomást helyeztünk az ellenfelünkre, végig a Sajóvölgye térfelén folyt a játék. Ezúttal is sokat birtokoltuk a labdát, de ellenfelünk teljesen betömörült a saját kapuja elé. Így többször is távoli lövésekkel próbálkoztunk ezekből sikerült látványos gólokat is szereznünk Kiszely Noel révén. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékért és további négy játékosunknak is, akik az U14-es korosztályban léptek pályára bajnoki mérkőzésen. 

Fotó: Sajóvölgye Focisuli