Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt bajnokság, 4. forduló

Budapest Honvéd-MFA U14 - Diósgyőri VTK U14 1-0 (0-0)

Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ, 50 néző. Játékvezető: Bartos Zoltán, Ferencz-Török Tímea Katalin, Bartus Olivér. 
Budapest Honvéd-MFA U14: Jakab M. - Russnák Á., Csörgő Á., Varga K., Schmél  Á., Kobela P., Acsai D., Bogdán M., Varga Z., Kayali Z., Shodunke D. Vezetőedző: Mihályi Tamás. 
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Tóth B., Krompaszki Gy., Ónodi M., G. Rados, Kristóf Z., Meggyesfalvi B., Takács Á., Sallai K., Riczu Gy., Berta Cs. Vezetőedző: Takács Péter.
Csere: Ónodi M. helyett Pápai O. a 41., Russnák Á. helyett Martin Á. a 41., Schmél Á. helyett Szőke Sz. a 41., Shodunke D. helyett Horváth-Garaba B. a 41., Csörgő Á. helyett Sütő B. az 54., Kayali Z. helyett Érsek P. az 54., Tóth B. helyett Hajdú R. a 62., Takács Á. helyett Bordás B. a 62., Sallai K. helyett Fehér Á. a 66., Jakab M. helyett Vas B. a 66., Kobela P. helyett Ebenspanger M. a 66., G. Rados helyett Lupkovics G. a 66., Krompaszki Gy. helyett a Kerekes B. a 66. percben. 
Sárga lap: Krompaszki Gy. a 72. percben. 
Gólszerző: Bodgán M. (1-0) a 73. percben. 

Mihályi Tamás: - Rendkívül nehéz találkozón vagyunk túl, mert a DVTK stabil védekezését nagy erőfeszítések árán tudtuk csak feltörni. Többször is a vendégek védelme mögé kerültünk, de rosszul fejeztük be a támadásokat. A végén egy megpattantó lövésnél aztán mellénk szegődött a szerencse, de a meccs során tettünk annyit, hogy ez így történjen. Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek, az látszik, hogy mindkét csapatnál bőven lesz munka. 

Takács Péter: - Jól felkészültünk a Honvédból,  éppen ezért nem ért váratlanul minket, hogy fizikálisan erős, nagyon jó egyéni képességekkel rendelkező csapattal találkoztunk. Szándékosan próbáltuk a jobb oldalunkra terelni a játékot, hogy az ott kialakított sablonokból építkezni tudjunk. Sajnos ez nem valósult meg minden alkalommal. A középső zónás védekezésünk, ha jól működött akkor azokból többször tudtunk veszélyes, egy ritmusú kontrákat vezetni. Nagyon stabilan védtük a saját zónánkat, a box védekezésünk megint jól működött! Rengeteget léptünk előre és nagyon jó látni a folyamatos fejlődést. Jó érzés ezeknek a srácoknak az edzőjének lenni. Gratulálok a Honvédnak.