Országos U12-es bajnokság, 
Északkeleti csoport, 4. forduló

Debreceni VSC-DLA U12 - Diósgyőri VTK U12 1-2 (0-0)

Debrecen-Pallag, 50 néző. Játékvezető: Béres Károly András.
Debreceni VSC-DLA U12: Szilágyi Zs. - Kányássy G., Cziránku G., Czencz M., Nagy B., Molnár O., Szabados P., Vatai N., Habi F., Magyar L., Ungvári Z., Fodor M., Nagy B. Vezetőedző: Tóth Ádám. 
Diósgyőri VTK U12: Tamás B. - Kapitány D., Váradi S., Tasnádi Zs., Orbán M., Tóth M., Bárány K. Bárány N., Pelyhe Á., Teleki Z., Német Z., Gyüge M., Varga R., Sőregi N. Vezetőedző: Nyeste János. 
Sárga lap: Sőregi N. a 23. Nagy B. a 75. percben. 
Gólszerző: Nagy B. (1-0) a 39., Váradi S. (1-1) az 53., Bárány N. (1-2) a 68. percben. 

Tóth Ádám:  - Tudatosságban és szervezetségben is az ellenfelünk fölé tudtunk nőni. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de ezek sajnos kimaradtak. Ezt pedig egy jó csapat meg is bünteti. Így történt ezen a napon is. Egy egyéni hibából illetve egy pontrúgás utáni kipattanóból meg is fordították a mérkőzést.A játék képe és a kidolgozott lehetőségek alapján szomorú,hogy kikaptunk, de a foci sajnos ilyen. Egyszer ad, egyszer elvesz. Meg kell tanulnunk előbb lezárni a mérkőzéseket. Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Megyünk tovább ezen az úton!

Nyeste János: - Nagyon magas színvonalú mérkőzést játszottunk egy kulturáltan és kellő agresszivitással futballozó ellenféllel szemben. A találkozó során voltak nehézségeink, a középső zónában indokolatlanul sok labdát vesztettünk el. Ezúttal kevés támadást vezettünk, de ezeket jó hatásfokkal fejeztük be. Védekezésünk végig stabil volt, a támadásfelépítésben és a befejezésekben azonban előre kell lépnünk. Játékosaink további fejlődése szempontjából nagyon hasznos találkozó volt.