Simple Női Liga 7. forduló

2022. október 1., szombat
14:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC

Vezetőedzői várakozás

Bém Gábor: -  A legutóbbi Győr elleni mérkőzésen minden játékosom megfelelt az elvárásoknak. A befejezések gyakorlását helyezzük előtérbe a héten, és ez remélem a mérkőzésen is megmutatkozik majd. Magabiztos, gólratörő játékot várok.

Jegyinfó

Az előző évek gyakorlatának megfelelően a DVTK Stadionban rendezett női mérkőzéseket a DVTK labdarúgó bérletesei ingyenesen tekinthetik meg, a klub ezzel is szeretné meghálálni a hűségüket. 6 éves kor alatt is ingyenes a belépés, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet. 

 A szurkolók számára a Csáki-szektor (a korábbi M és N szektorok) áll rendelkezésre.

A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, a DVTK Shopban csütörtökön és pénteken, valamint már a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatók. Az online vásárolt jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

A mérkőzés napján 13 órakor nyit ki a DVTK Stadion jegypénztára.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Helyszín

A találkozót Diósgyőrben, a DVTK Stadionban játsszák a csapatok. (3533 Miskolc, Andrássy út 61.)

A Simple Női Liga 7. fordulójának programja

2022. október 1., szombat
14:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC
15:00 Puskás Akadémia FC - Kelen SC
15:00 Kész-St. Mihály-Szeged - Haladás Viktória FC 
15:00 MTK Budapest - Szekszárdi WFC

2022. október 2. vasárnap
14:45 Ferencvárosi TC - ETO FC Győr
15:00 Astra-Activtek HFC-Üllő - MOL Fehérvár FC