Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt bajnokság, 2. forduló

Vasas Kubala Akadémia U15 - Diósgyőri VTK U15 4-0 (2-0)

Budapest, Vasas Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Besenczi Máté János, Szili Péter, Sárosi Botond. 
Vasas Kubala Akadémia U15: D. Esery - Mónus Z., Ilosvay L., Boza B., Rab B., Tögl Á., Németh N., Szulimán M., Kátai Sz., Wébel M., Szalai Á. Vezetőedző: László András. 
Diósgyőri VTK U15: Baranyi B. - Farkas R., Szabó M., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Varga I., Meggyesfalvi B., Filkóházi Á., Szalánczi Sz., Lippai A. Vezetőedző: Kádár László. 
Csere: Farkas R. helyett Juhos Á. a 41., Szalánczi Sz. helyett Nagy M. a 41., Lippai A. helyett Kapusi Zs. a 41., Szalai Á. helyett Gruber R. az 51., Németh N. helyett Erdei B. a 62., Szulimán M. helyett Kismartoni K. a 62., Ilosvay L. helyett Fehér B. a 65. percben. 
Sárga lap: Szabó M. a 68., Esery D. a 70. percben. 
Gólszerző: Wébel M. (1-0) a 17., Németh N. (2-0) a 28., Wébel M. (3-0) az 55., Kátai Sz. (4-0) a 77. percben. 

Kádár László: - Az első félidőben rendre a hazaiak nyerték meg a párharcokat, és a második labdákat is ők szedték össze. Folyamatos nyomás alát helyezték a kapunkat. Az első húsz percben jól helytálltunk, de egy labdakihozatal után gólt szereztek a hazaiak. Ezután további egyéni hibák jellemezték a csapatot, ezeket a megingásokat az ellenfél támadó sora kihasználta. Az elkövetkezendő mérkőzéseken sokkal több labda nélküli mozgásra, keményebb védekezésre, több egyéni villanásra lesz szükség, hogy játékunk javuljon.