Tippmix Női NB I. A csoport, 3. forduló

2022. október 1., szombat (Miskolc, DVTK Aréna)
18:30 DVTK HUN-Therm - PINKK Pécsi 424


Mérkőzéssel kapcsolatos információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61.

Kapunyitás: 17:30

Jegyek

Jegyvásárlás; jegy-, és bérletinformációk

Arra buzdítjuk szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint vásároljanak bérletet, vagy elővételben, online váltsanak jegyet a mérkőzésre, ezzel elkerülve a hosszabb sorok kialakulását a jegypénztáraknál!

Parkolás

Parkolni a DVTK Aréna közvetlen környezetében lehet. Amennyiben nem ütköznek a DVTK Aréna rendezvényei a DVTK Stadion rendezvényeivel, abban az esetben a stadion keleti és déli parkolóit is használhatják a szurkolók. Kérjük a DVTK Arénába érkezőket, hogy az Akadémia előtti és melletti útszakaszt, valamint a Diósgyőri Uszoda melletti kavicsos parkolót hagyják szabadon!

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: "Remek hangulatú szezonnyitót játszottunk, bízok benne, hogy a PINKK ellen még többen látogatnak ki a DVTK Arénába. Ennek a mérkőzésnek is az elejétől kezdve agresszív védekezéssel szeretnénk nekivágni. Ha sikerül azokra a pozitív dolgokra a továbbiakban építkezni, amit a Vasas ellen mutattak a lányok a pályán, akkor az az egész szezonban a taktikánk alapja lehet. Sérültünk szerencsére nincsen, az Euroliga selejtezőig pedig kiegészül majd a csapat a világbajnokságon szereplő légiósokkal."

A szervezett szurkolói csoportok közleménye

"A diósgyőri szervezett szurkolói csoportok köszönetüket fejezik ki azon szurkolótársaik felé, akik szeptember 28-án, a Vasas Akadémia elleni mérkőzésen anyagilag is támogatták kezdeményezésüket. Az Euroliga selejtező tornára a törzsszurkolók egy különleges koreográfiával készülnek a csapat buzdítására, ehhez kérték a többi szurkoló segítségét is. A szerdai mérkőzésen összesen 110 500 forint gyűlt össze, melyet a szervezett szurkolói csoportok teljes egészében a tervezett koreográfia költségeinek fedezésére fordítanak majd. Aki a szombati mérkőzésen szeretné támogatni a kezdeményezést, az a bejáratnál e célból elhelyezett gyűjtődoboznál teheti meg. Hajrá Diósgyőr!"

Egymás ellen

Az előző szezonban a 11. fordulóban találkozott először a két csapat. A Kozármislenyi Sportcsarnokban rendezett összecsapáson a DVTK nagy arányú, 43-83-as győzelmet aratott. Az alapszakasz utolsó fordulójában a DVTK Arénában rendezett visszavágón pedig még ennél is nagyobb különbséggel, 95-44-re győzött a diósgyőri csapat.

2021. demeber 11., szombat (Kozármislenyi Sportcsarnok)
PINKK Pécsi 424 - DVTK 43-83 (14-19, 12-26, 8-24, 9-14)

2022. március 12., szombat (Miskolc, DVTK Aréna)
DVTK - PINKK Pécsi 424 95-44 (24-9, 20-12, 25-16, 26-7)