Országos U17-es bajnokság
Alap csoport, 5. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Kaposvári BFLA U17 4-1 (1-0)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Tősér Dorián, Gecse Zoltán, Homoki Gábor. 
Diósgyőri VTK U17: Németh B. - Deményi Z., Major M., Kiss M., Homenszki R., Vass L., Sáreczki Sz., Molnár Á., Á. Nikolas, B. Furdetskyi, Bacsa B. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Kaposvári BFLA U17: Barkóczy K. - Haázs O., Nagy A., Lakatos Zs., Marton K., Budai T., Nagy Á., Szigeti I., Pressing M., Magyar M., Szügy M. Vezetőedző: Barna László. 
Csere: Vass L. helyett Szijártó B. az 58., Molnár Á. helyett Bánk A. az 58., Marton K. helyett Fábián B. a 65., Budai T. helyett Horváth Zs. a 65., Szücs M. helyett Kardos E. a 65., Kiss M. helyett Boros B. a 73., Homenszki R. helyett Kühl Olivér a 73., B. Furdetskyi helyett Pikó M. a 73., Nagy Á. helyett Kovács P. a 75. percben. 
Sárga lap: Demény Z. a 32., Molnár Á. az 57., Baca B. a 64. percben. 
Gólszerző: Sáreczki Sz. (1-0) a 15., B. Furdetskyi (2-0) a 61., Bacsa B. (3-0) a 63., Major M. (4-0) a 69., Pressing M. (4-1) a 79. percben.

Miskei Attila: - A célunk továbbra is, hogy az egyének fejlődjenek, ez pedig a csapat eredményességét is magával hozza. Ezúttal is sok minden visszaköszönt a pályán abból, amit hétközben gyakoroltunk. A végjátéknál azonban még mindig többször hibázunk, se ezzel semmi probléma. Nagyon jó volt viszont látni, hogy a góljaink olyan sablonokból születtek, amit ismernek a játékosok. Örülök a négy szerzett találatnak, de mivel magasra helyeztük a lécet az is fontos, hogy a játékunkat még több tartalommal töltsük meg. Gratulálok a csapatnak, mert szereztük látványos, csettintésre méltó gólokat. 

Barna László: - Az első félidőben is több helyzete volt a Diósgyőrnek, de akkor még masszívabbak voltunk. A játékrész hajrában nekünk is voltak olyan lehetőségeink, amiből betalálhattunk volna. Aztán nem tudom, mi történt, mert gyakorlatilag két perc alatt lenulláztuk magunkat. A jövőben koncentráltabb futballra lesz szükségünk és nagyobb hittel kell egy-egy ilyen mérkőzést megvívni, ha sikeresek akarunk lenni. Emellett kondícióban is szükséges a fejlődés.