Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 3. forduló

Diósgyőri VTK U15 - Ferencvárosi TC U15 0-1 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Nagy László, Iván Kornél, Hankó Attila. 
Diósgyőri VTK U15: Koltai B. - Farkas R., Szabó M., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Varga I., Meggesfalvi B., Juhos Á., Filkóházi Á., Szalánczi Sz. Vezetőedző: Kádár László. 
Ferencvárosi TC U15: Tuska B. - Fekete D., Pesti V., Babos B., Berki K., Petró G., Bokros B., Mucsi M., Bácsovics O., Lengyel Sz., Császári L. Vezetőedző: Ódor Zoltán. 
Csere: Kis A. helyett Kapusi Zs. a 39., Lengyel Sz. helyett Juhász P. a 41., Babos B. helyett Czinege Zs. az 50., Filkóházi Á. helyett Zsilvölgyi Cs. az 51., Juhos Á. helyett Feczesin K. a 62., Szalánczi Sz., helyett Lippai A. a 62., Bokros B. helyett Pacsó M. a 79. percben. 
Sárga lap: Mucsi M. az 55., Juhász K. a 90+2. percben.
Gólszerző: Bokros B. (0-1) a 65. percben.

Kádár László: - Játékban az ellenfelünk fölé nőttünk az első félidőben. Kapura ugyan kevésbé voltunk veszélyesek, de a labdabiztonság és a labdajáratás, a kihozatalok és a pozitív játékszervezés egyaránt visszaköszönt. Mentalitásban, hozzáállásban, küzdeni tudásban és dinamikában az első két találkozóhoz képest sokat léptünk előre. A jövőben viszont az ellenfél kapuja előtt sokkal élesebbnek kell lennünk, több helyzetet kell kialakítanunk, többször kell támadni a másik csapat védelmét annak érdekében, hogy ők is hibázzanak. 

Ódor Zoltán:  - Éreztük, hogy egygólos mérkőzés lesz. Tudtunk, hogy a DVTK szervezett csapat és rendkívül nehéz ellenük futballozni. Változatos, fordulatos, élvezetes találkozón vagyunk túl. Volt, hogy a mi térfelünkön zajlott a játék, de akadtak olyan periódusok is, amikor nekünk sikerült dominálni. Férfi munkát végeztünk, tettünk azért, hogy elvigyük a három pontot.