Országos U13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 5. forduló

Diósgyőri VTK U13 - Eger SE U13 7-1 (3-0, 1-0, 1-0, 2-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Jakab Gyula. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Martis M., Bialkó Z., Szabó B., Kelemen Z., Schön B., B. Samsyka, A. Kharchenko, T. Pashaiev, Juhász H., Almási Á., Puskás Z., Kozma B., D. Shalfeiev, Balogh B., Derzsényi Á., D. Dzobko. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Eger SE U13: Kovács M. - Szemes L., Lányi Cs., Országh A., Kovács Á., Lengyel Zs., Bánka O., Ducsai M., Hegedűs K., Szabó D., Farkas D. Bozó Zs., Szabó D. Vezetőedző: Fükő Tibor. 
Sárga lap: Vass Á. a 27. percben.
Gólszerző: Szabó B. (1-0) az 1., B. Samsyka (2-0) a 7., Szabó B. (3-0) a 17., D. Shalfieiev (4-0) a 30., Szabó B. (5-0) a 48., D. Shalfieiev (6-0) a 60., D. Shalfieiev (7-0) a 64., Szabó D. (7-1) a 73. percben. 

Tarnai Dániel: - Szímpatikus, de az elmúlt évek meccseihez képest gyengébb teljesítményt nyújtó ellenféllel játszottunk. Bízom benne, hogy ez a különbség az akadémiánkon folyó magasabb szintű szakmai munkának köszönhető, ami hozza magával a játékosaink folyamatos fejlődését. Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy hazai pályán DVTK-nak kezdenie kell.  A labdakihozatalainkat ezúttal is jól oldottuk meg és több lehetőséget is kialakítottunk. Labdabirtoklásban és labdaszerzésben is egyre tudatosabbak vagyunk, aminek kimondottan örülök. Egyénileg voltak jó teljesítmények, csapatszinten pedig szintén több pozitívuma volt találkozónak, amivel elégedettek lehetünk.  Gratulálok a csapatnak!

Fükő Tibor: -  Teljesen megérdemelt hazai győzelem született, mert a DVTK minden csapat részében felülmúlt bennünket. A vendéglátók nagyszerűen futballoztak, mi viszont a tudásunk töredékét nyújtottottuk ezen a napon. Nagyon hamar hátrányba kerültünk, de a folytatásban is jobb volt az ellenfelünk. A jövőben lesz miért revansot venni tőlük.