A DVTK muaythai szakosztályának is elkezdődött a sűrűnek ígérkező őszi versenyidénye, amibe tökéletesen beleilleszkedett a Superfight Series jubileumi, tizedik gálája. A rangos hazai verseny szervezői ismét bizalmat szavaztak négy piros-fehér harcosunkak, akik látványos, és diósgyőri szempontból eredményes bunyókkal rukkoltak elő a teltházas estén.

Mester Miron kezdte a sort muaythai-osaink közül, aki nemrég bronzéremmel tért haza az utánpótlás világbajnokságról. A székesfehérvári mérkőzésen fiatal tehetségünknek nagyot harcolva sikerült pontozással győzedelmeskednie román ellenfele ellen, és az ő keze lendülhetett a magasba. Az est fő kártyáján diósgyőri részről Balogh László kezdte a sort, aki a gála egyik legparázsabb csatáját vívta Csibi Gergely ellen. Több nagyon kemény ütésváltás után a DVTK harcosának sikerült többször számoltatni ellenfelét, majd a második menetben kihirdették TKO győzelmét.

A piros-fehérek következő ringbe lépője a szintén fiatal, 20 éves Bordás Alex volt, aki végig ragyogóan irányította a mérkőzését, és az első pillanattól nagy nyomást gyakorolt ellenfelére, amivel hozta az elvárt győzelmet. Az est egyik legkülönlegesebbnek ígérkező csatájában a DVTK világkupagyőztese, Fábián Kristóf is ringbe lépett, akit rég láthatott a hazai publikum. Ellenfele a küzdősport berkekben jól ismert Görbics Gàbor volt, akinek muaythai-osunk esélyt sem akart adni ezen az estén. Harcosunk folyamatosan ellenfelére tapadt és keményen dolgozva a második menet elejére befejezte a találkozót, amivel megszerezte a piros-fehérek negyedik sikerét.

A DVTK muaythai szakosztálya így tehát hibátlanul zárta a rangos gálát, amit a klub szakosztályvezetője Jászka Krisztián is tökéletesre értékelt, amihez hozzátette, hogy minden edző kollégájának ilyen estéket kíván.

Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt.