Országos Leány U15-ös bajnokság, 7. forduló

MTK Budapest LU15 - Diósgyőri VTK LU15 0-1 (0-1)

Budapest, Tichy Lajos Sportcentrum, 50 néző. Játékvezető: Róka Krisztián, Ferencz-Török Tímea Katalin, Sarlakgoudarzi Farhang. 
MTK Budapest LU15: Árokszállási S. - Balogh T., Farkas P., Kovács M., Walton J., Weszely A., Bellon P., Neumann Zs., Mikó A., Steinbacher G., Puskás N. Vezetőedző: Riberio Da Silva Roni. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Plopp G., Farkas N., Nagy E., Képes K., Balogh V., Kádas D., Magyar A., Mezőssy M., Berki M. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Mikó A. helyett MolnárL. az 55., Árokszállási S. helyett Nagy B. a 64., Weszely A. helyett Bakos K. a 64., Magyar A. helyett Vígh K. a 65., Steinbacher G. helyett Kelemen V. a 69., Mezőssy M. helyett Halász V. a 69., Horváth K. helyett Katona K. a 74., Kádas D. helyett Lengyel L. a 74. percben. 
Gólszerző: Berki M. (0-1) a 22. percben. 

Roni Ribeiro Da Silva: - Nagyon sajnálom ezt a napot, ez volt az első mérkőzésünk, ahol nem tudtunk gólt szerezni. Nem voltunk elég élesek, kapkodtunk, látszott, hogy megzavarja a csapatot a sok sérült és beteg hiánya. Nem azt játszottuk, amit szoktunk, így az eredmény is elmaradt. Ne törjön ez meg minket, pofonokra szükség van, a hibákból pedig csak tanulni lehet! Fel a fejjel, van alkalmunk bőven megmutatni, hogy mit tudunk!

György Gábor: - Nagyon büszkék lehetünk a játékosokra. Egy jó csapat ellen bátran, alapelveinknek megfelelően mertünk játszani. Azt hiszem, alaposan megleptük az MTK-t, és megérdemelten szereztünk vezetést az első félidőben. A szünet után nagy nyomás helyezett ránk az ellenfél és a fekete ruhás úriember. Ennek ellenére megvolt a lehetőségünk, hogy lezárjuk a mérkőzést, igaz az ellenfélünk is egyenlíthetett volna. Minden elismerésünk a lányoké.További sok sikert az MTK csapatának.