Országos Leány U15-ös bajnokság, 5. forduló

Ferencvárosi TC LU15 - Diósgyőri VTK LU15 3-0 (1-0)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont, 50 néző. Játékvezető: Baranyi Gábor, Kovács Bence, Ilyés Gergő Hunor. 
Ferencvárosi TC LU15: Nagy D. - Hanász V., Sági P., Csizmadia J., Árvay S., Kovács P., Karaba J., Perjési L., Hornyák B., Tóth A., Pethe E. Vezetőedző: Szanyi Mária. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Plopp G., Farkas N., Berki M., Fekete R., Nagy E., Képes K., Mezőssy M., Kádas D., Magyar A. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Karaba J. helyett Bozsik F. a 41., Csizmadia J. helyett Szécsi Sz. az 52., Hornyák B. helyett Kuzma L. a 63., Pethe E. helyett Barkász H. a 63., Kádas D. helyett Halász V. a 66., Fekete R. helyett Katona K. a 69. percben. 
Gólszerző: Csizmadia J. (1-0) a 6., Hanász V. (2-0) a 48., Sági P. (3-0) a 66. percben. 

Szanyi Mária: - Az 5. fordulóból az eredetileg pihenésre szánt hétvégére halasztott, Diósgyőr elleni mérkőzésünkön a lányok nagyon motiváltan, helyenként szemet gyönyörködtetően futballoztak. Végig fölényben játszottak a szervezetten védekező Diósgyőr ellen. Természetesen mindig lehet még jobb, amit a lányok is tudnak, nem is voltak elégedettek magukkal. Tudjuk miben kell a legtöbbet fejlődnünk, és ezt meg is beszéljük a hét elején. Minden tiszteletem az övék: igazi sportemberek! Ahogy köszönet illet mindenkit, a játékosainkat, a stábunk tagjait, a szülőket, a mentősöket, a kórházban az orvosokat és nővéreket. Valamennyien fantasztikus szeretettel és önzetlenül segítettek tegnap a két U17-ben megsérült játékosnak.

György Gábor:  - Gratulálunk az FTC csapatának. Remek játékosai vannak, és nagyszerű játékot mutattak. Ezúttal fejet kellett hajtanunk a nagyobb tudás előtt. A saját elképzeléseinkből vajmi keveset tudunk megvalósítani. Ahogy kedvenc kollégám fogalmazott "túl nagy volt a respekt". Leginkább a lelkesedés volt csapatunk játékában dicsérhető. Gratulálok ellenfelünknek.