Országos U17-es bajnokság, 
Alap csoport, 6. forduló

Újpest FC U17 - Diósgyőri VTK U17 2-2 (2-0)

Budapest, Újpest FC Sportcentruma, 50 néző. Játékvezető: Kupi Zoltán, Varga Patrik, Mohácsi Ferenc Márk. 
Újpest FC U17: Pálfi K. - Kapitány B., Sipos Z., Lugosi T., Kovács B., Farkas B., Temesi B., Vincze B., Nemess-Kiss N., Sarkadi K., PIttmann B. Vezetőedző: Czinkon Szabolcs. 
Diósgyőri VTK U17: Németh B. - Bodnár B., Kiss M., Homenszki R., Sáreczki Sz., Paksai R., Lichy K., Major M., Á. Nikolas, B. Furdetskyi, Bacsa B. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Csere: Pittmann B. helyett Bathó E. a 46., Sipos Z. helyett Paár T. az 59., Lugosi T. helyett Kiss A. a 64., Vincze B. helyett Gyenes Á. a 64., Á. Nikolas helyett Bathó T. a 66., B. Furdetskyi helyett Molnár Á. a 66., Major M. helyett Szijártó B. a 77., Bodnár B. helyett Deményi Z. a 77., Nemess-Kiss N. helyett Márkus D. a 79., Kiss M. helyett Vass L. a 85. percben. 
Sárga lap: Bodnár B. a 69., Farkas B. a 82. percben. 
Gólszerző: Vincze B. (1-0) a 9., Kapitány B. (2-0) a 29., Lichy K. (2-1) az 53., Kiss M. (2-2) a 70. percben. 

Czinkon Szabolcs: - Azt volt a terv hogy a mérkőzés kezdeti szakaszában magasan kezdjük a védekezést és letámadjuk ellenfelünket. Egy ilyen szituáció után labdát tudtunk szerezni, amelyet ziccerig játszottunk le és gólt szereztünk belőle. A DVTK jó képességű és remek fizikumú játékosokból áll, így a gól után visszaszorítottak minket a saját térfelünkre, ahol többnyire stabilan és masszívan védekeztünk. Szerencsére el tudtuk tüntetni a fizikális hátrányunkat. Egy oldalszabadrúgás után növeltük az előnyünket, de el kell ismerni, hogy nagy nyomás alatt voltunk, ráadásul a megszerzett labdákból nem tudtunk érdemi támadásokat vezetni. Mégpedig azért, mert a támadósorba feljátszott labdákat elvesztettük, és emiatt újra védekezni kellett.  Ellenfelünk egy szabadrúgás utáni fejesből és egy, a védelmünkben történő meg nem értés utáni klasszis egyéni megoldásból kiegyenlített. Ezután a cseréinknek köszönhetően minőségben feljavult a támadójátékunk, és több veszélyes szituációt tudtunk teremteni az ellenfél kapuja előtt. Újabb gólt azonban nem sikerült szereznünk. Azt gondolom, hogy a játék összképét tekintve reális eredmény született és egy küzdelmes, férfias meccset játszottunk egy fizikálisan erős és gyors csapat ellen. Gratulálok a játékosoknak, mert a szívük a helyén volt. 

Miskei Attila: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első perctől kezdve a mi akaratunk érvényesült. Tervünkben szerepelt, hogy egy stabil védekezésre és kontrákra berendezkedő hazaiakkal találkozunk, ettől függetlenül a saját stílusunkat ezúttal is igyekeztünk megtartani. Ennek köszönhetően jól futballoztunk, és az ellenfél alkalmazkodott hozzánk. Több gólhelyzetünk volt, de a boxon belül még határozottabb és keményebb játékra van szükség. Javulnunk kell a kontratámadások védekezésénél és a rögzített védekező helyzetekben is. A labdakihozatalok, támadásépítések, passzjátékunk minősége az elvárt szinten volt, a gyakorlott elveknek megfelelt. Több egyéni jó teljesítmény is akadt, de ismét sikerült jól teljesíteni ezen az idegenbeli mérkőzésen.