Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 4. forduló

Debreceni VSC-DLA U15 - Diósgyőri VTK U15 4-1 (2-0)

Debrecen-Pallag, 50 néző. Játékvezető: Török Csaba, Puskás Zoltán. 
Debreceni VSC U15: Csontos M. - Kiss B., Di Mundo Antonio Zs., Nyikos B., Bartha A., Veres Á., Asztalos N., Tóth S., Pál I., Kóka K., Sánta M. Vezetőedző: Kolozsi Gergő. 
Diósgyőri VTK U15: Koltai B. - Farkas R., Szabó M., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Varga I., Meggyesfalvi B., Juhos Á., Feczesin K., Filkóházi Á. Vezetőedző: Kádár László. 
Csere: Kis A. helyett Nagy M. a 46., Lengyel V. helyett Szita I. a 46., Juhos Á. helyett Bordás B. a 46., Bartha A. helyett Kovács T. az 56., Feczesin K. helyett Vinga Z. az 59., Filkóházi Á. helyett Zsilvölgyi Cs. az 59., Veres Á. helyett Krizsán Z. a 62., Pál I. helyett Duboczki D. a 62., Di Mundo Antonio Zs. helyett Bécsi M. a 71., Lippai A. helyett Meggyesfalvi B. a 71. percben.
Sárga lap: Nyikos B. a 67. percben. 
Gólszerző: Di Mundo Antonio Zs. (1-0) a 25., Asztalos N. (2-0) a 29., Nyikos B. (3-0) az 57., Varga I. (3-1) a 60., Sánta M. (4-1) a 69. percben. 

Kolozsi Gergő: – A mérkőzés egészét tekintve megérdemelt győzelmet arattunk! Voltak jó periódusai a mérkőzésnek, tetszetős támadásokat vezettünk, és megfelelőek voltak az átmeneteink, ekkor több helyzetet is sikerült kialakítanunk! Gratulálok a játékosoknak és a stábnak!

Kádár László: - Mindkét játékrészben voltak időszakok, amikor gólt, gólokat szerezhettünk volna, viszont még mindig nem vagyunk elég  hatékonyak az ellenfél kapuja előtt. Ezzel szemben a Debrecen kihasználta az előttük adódó lehetőségeket. Taktikailag fegyelmezett volt a csapat, de védekezésben az egyéni párharcokat elveszítettük. A játék ezen szegmensén mindenféleképpen javítani kell a jövőben. Gratulálok az ellenfél csapatának.