Országos U16-os bajnokság, 
Kiemelt csoport, 7. forduló

Diósgyőri VTK U16 - Pécsi MFC U16 5-0 (2-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Pádár Szabolcs, Mencsik László, Forgó Zsolt. 
Diósgyőri VTK U16: Soós B. - V. Khomenko, Szakos B., Kiss L., Miskolczi D., Gyenes R., Jászberényi P., Nagy B., Győrfi D., Kiss B., Rem D. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Pécsi MFC U16: Meggyes A. - Hosszu B., Mohácsi G., Tóth K., Francizi B., Vétek B., Turi Cs., Jásper B., Kósa Á., Kaszás B., Hideg R. Vezetőedző: Kósa Sándor. 
Csere: Hosszu B. helyett Lévai D. a 19., Győrfi D. helyett Kovács D. a 46., Hideg R. helyett Lasanc M. a 46., Vétek B. helyett Fülöp F. az 58., Szakos B. helyett Jecs M. az 58., Miskolczi D. helyett Béres D. az 58., Turi Cs. helyett Öbert O. a 72., Gyenes R. helyett Orosz D. a 75., Rem D. helyett Balázs Á. a 75. percben. 
Sárga lap: Hideg R. a 10., Rem D. a 34., Kiss B. a 61., Turi Cs. a 65., V. Khomenko a 76. percben. 
Gólszerző: Miskolczi D. (1-0) az 1., Kaszás B. (2-0, öngól) a 36., Kiss L. (3-0) a 71., Gyenes R. (4-0) a 72., Jecs M. (5-0) a 90+1. percben. 

Icsó Zsolt: - Amennyiben az eredményt és a rúgott gólok számát nézzük, akkor elégedettek lehettünk. A mutatott játékkal kapcsolatban azonban van hiányérzetem. Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy az ellenfelünk védekezését könnyen megbontottuk, de a támadó zónában pontatlanok voltunk és a kapussal szemben is rendre rossz döntéseket hoztunk.  Mentálisan sokat kivett belőlünk az elmúlt időszak, az edzések, a mérkőzések. A következő bajnoki találkozóig szeretnénk feltöltődni és a hibáinkat kijavítani. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!

Kósa Sándor: - Teljes mértékben megérdemelt hazai győzelem született. Az első percben gólt kaptunk, ami megfogta a csapatot. Mire észhez tértünk volna, az ellenfél lekontrázott és ismét betalált. Addig valamilyen karaktert mutatott a társaság, onnantól kezdve viszont nagyon nehéz helyzetbe kerültünk. A harmadik órási diósgyőri találattól pedig végképp megrogytak a játékosok, innentől egyértelmű volt, hogy a hazai csapat meg fogja nyerni ezt a mérkőzést.