Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 5. forduló

Diósgyőri VTK U15 - Pécsi MFC U15 4-2 (3-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető:, Jakab Gyula, Nagy Martin, Miskovics Tamás.
Diósgyőri VTK U15: Répási G. - Farkas R., Szabó M., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Varga I., Meggyesfalvi B., Juhos Á., Bordás B., Szita I. Vezetőedző: Kádár László. 
Pécsi MFC U15: Móritz M. - Tóth M., Tímár D., Gyánó M., Neidhardt D., Élő B., Horváth L., Horváth László B., Nimmerfroh B., Liber Z., Somlai M. Vezetőedző: Koller Krisztián.  
Csere: Neidhardt D. helyett Végi R. a 25., Élő B. helyett Kárpáti Zs. a 25., Horváth L. helyett Gáspár O. a 25., Horváth László B. helyett Váradi M. a 38., Kis A. helyett Nagy M. az 56., Szita I. helyett Varga Z. az 56., Gyánó M. helyett Vajda B. a 60., Somlai M. helyett Dankó L. a 60., Bordás B. helyett Filkóházi Á. a 65. percben. 
Gólszerző: Gyánó M. (0-1) a 12., Kis A. (1-1) a 17., Szabó M. (2-1) a 18., Bordás B. (3-1) a 20., Liber Z. (3-2) az 52., Varga I. (4-2) az 58. percben. 

Kádár László: - Az első félidőben rengeteg helyzet adódott előttünk, amit a tizenhatoson belül blokkolni tudott az ellenfél védelme. Ezután egy buta tizenegyessel megszerezték a vezetést, de ettől nem estünk össze. Nagyon jó középső zónás védekezés és presszing után szereztünk labdákat, a pécsiek mögött nagy volt a terület, amit ki is használtunk. Beadásokkal, érkezésekkel operáltunk, három gólt is szereztünk a szünet előtt. A fordulás után leültünk, az ellenfelet magunkra húztuk, egy szép szöglet varáció után viszont eldöntöttük a mérkőzést. A találatok mellett számos helyzetünk adódott, ezek kihasználására még nagyobb hangsúlyt kell fektetni, hogy az ilyen találkozókat minél hamarabb lezárjuk. Gratulálok mindkét csapatnak, kellett már ez a győzelem, hogy a szakmai előrelépés mellett mentális siker is érje a játékosokat. 

Koller Krisztián: - Úgy érzem, hogy az elején nem tettünk bele mindent, mégis megszereztük a vezetést. Ettől nem kell jobb forgatókönyv, de sajnos ezt a helyzetet mégsem használtuk ki. A három hazai gól alapvető hibákból eset, ettől pedig mentálisan teljesen szétestünk. Ez számomra érthetetlen, az is, hogy miért csak 3-1-nél kezdtünk el igazából futballozni. A cserék valamelyeset lendítettek a csapaton, de egy-két játékos hozzáállása nem elfogadható. Hosszú távon ez így nem lesz jó. Gratulálok a DVTK-nak, különösen az első félidőben nőttek fölénk, ezért a győzelmüket nem lehet vitatni.