Országos Leány U19-es bajnokság, 8. forduló

Diósgyőri VTK LU19 - Puskás Akadémia FC U19 0-6 (0-4)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Fülöp Norbert, Farkas Milán Lajos, Soltész István. 
Diósgyőri VTK LU19: Varga E. - Kemenyiczki L., Horváth L., Havasi B., Papp S., Somogyi D., Kiss D., Oláh Cs., Veres V., Zahár F., Komlós L. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 
Puskás Akadémia FC LU19: Dannback E. - Tóth Zs., Peszlen D., Móri N., Németh V., Zán-Fábián P., Helmeczi P., Fodó K., Szabó E., Bene N., Jánoska M. Vezetőedző: Einger Eszter. 
Csere: Horváth L. helyett Péter Dzs. a 46., Zán-Fábián P. helyett Nagy N. a 46., Kiss D. helyett Magyar H. az 51., Zahár F. helyett Majnár A. az 51., Tóth Zs. helyett Horváth K. az 58., Szabó E. helyett Juhász E. az 58., Jánoska M. helyett Szűcs F. a 66., Veres V. helyett Vadász V. a 66., Németh V. helyett Steyer E. a 75. percben. 
Gólszerző: Németh V. (0-1) a 4., Németh V. (0-2) a 17., Németh V. (0-3), Németh V. (0-4), Móri N. (0-5), Steyer E. (0-6) a 80. percben. 

Bánföldi Zoltán: - A végeredménytől függetlenül elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Sajnos a sors furcsa fintora, hogy ellenfelünk hat kapura tartó  lövéséböl mindegyikből gól született. A labdaszerzéseink nagyrészt jól működtek, de sajnos az az első félidőben az előre játékban nem volt bennünk átütőerő. A második játékrészben a cserék hatására ez megváltozott. Több lehetőségünk is volt, de mégis ellenfelünk tudta növelni az előnyét. Gratulálok a Puskásnak a győzelemhez, de nem éreztem hogy ekkora különbség van a két csapat között.

Einger Eszter: - Nagyon jól kezdtük a játékot, az első percektől kezdve a mi akaratunk érvényesült a pályán, uraltuk a játékot. A DVTK becsülettel próbálkozott a labdakihozatallal, de csírájában elfojtottuk a próbálkozásaikat. Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy magasan tudtunk labdákat szerezni, amiből újabb és újabb helyzeteket tudtunk kialakítani. Az egész csapatra nagyon büszke vagyok és külön kiemelném Németh Virágot, aki egy félidő alatt mesternégyest ért el. Gratulálok a lányoknak!