Országos U13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 6. forduló - pótolt mérkőzés

Várda Labdarúgó Akadémia U12 - Diósgyőri VTK U12 0-2 (0-0, 0-0, 0-2, 0-0)

Kisvárda, 50 néző. Játékvezető: Semegi Tibor.
Várda Labdarúgó Akadémia U13: Székely K. - Suba O., I. Dovganych, Gyarmati Á., Szitnik D., R. Vaidych, Hadházi L., Kertész Gy., D. Denysov. Csere: Bakk R., Helmeczi N. Vezetőedző: Deák Béla. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Almási Á., D. Shalfieiev, Balogh B., Szabó B., Kelemen Z., A. Kharchenko, T. Pashaiev, Schön B. Csere: Puskás Z., S. Ziadi, Juhász H., Derzsényi Á., Kiszely N., Kiszely M., D. Dzobko. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Sárga lap: Gyarmati Á. az 54., D. Shalfieiev az 59. percben. 
Gólszerző: Szabó B. (0-1) az 50., Szabó B. (0-2) az 56. percben. 

Deák Béla: - Az első félidő teljesen kiegyenlített játékot hozott, nagy taktikai csatában a kapuk igazából nem forogtak veszélyben. A második félidő elején két hibánkat az ellenfél könyörtelenül megbüntette. A sok hiányzó ellenére a csapat dicséretet érdemel, bár a támadójátékunk lehetősége behatárolt volt a meghatározó játékosok távolléte miatt.

Tarnai Dániel: - Nehéz mérkőzésre számítottunk és azt is kaptuk a Kisvárdától. Nagyon jó felfogásban, motiváltan és koncentráltan kezdtük a találkozót, ami fokozottan fontos volt számunkra. Labdabirtoklásban törekedtünk kevés érintővel,  gyorsan futballozni és az így kialakított lehetőségeinkből kétszer eredményesek tudtunk lenni. A pálya méretéből adódóan is rengeteg párharc és egy az  egy elleni játékhelyzet alakult ki a találkozón, amiket rendkívűl jól oldottak meg a játékosaink labdabirtoklásban és labdaszerzésben egyaránt. Gratulálok a csapatnak!