DVTK Cup U14
Időpont: 2022. október 22-23.
HelyszÍn: DVTK Edzőközpont

Résztvevő csapatok: Diósgyőri VTK, Ferencvárosi TC, Munkács Futball Akadémia (ukrajnai), MFK Zemplín Michalovce (szlovák), MŠK Žilina (szlovák), FC Košice (szlovák).

A Diósgyőri VTK U15 eredményei

Diósgyőri VTK U15 - Munkácsi Futball Akadémia U15  2-1
Gólszerző: Kheir Bek Á., Varga I. 

Diósgyőri VTK U15 - Ferencvárosi TC U15 2-1
Gólszerző: Kis A., Bordás B. 

Diósgyőri VTK U15 -  MFK Zemplín Michalovce U15 2-3
Gólszerző: Kheir Bek Á., Varga I.

Diósgyőri VTK U15 - MŠK Žilina U15 2-4
Gólszerző: Kis A. (2).

Diósgyőri VTK U15 - FC Košice U15 4-0
Gólszerző: Varga I. (2), Kis A., Bordás B. 

A DVTK Cup U15 végeredménye

1. MŠK Žilina (szlovákiai)
2. Diósgyőri VTK
3. Munkács Futball Akadémia (ukrajnai)
4. MFK Zemplín Michalovce (szlovákiai)
5. Ferencvárosi TC
6. FC Košice (szlovákiai)

 

A Diósgyőri VTK U15-ös csapatát a következő játékosok alkották

Répási Gábor, Kapusi Zsombor, Lengyel Vincent, Szabó Marcell, Lippai Attila, Juhász Kristóf, Bári Zalán, Khier Bek Ádám, Filkóházi Ádám, Varga István, Zsilvölgyi Csege, Feczesin Kenéz, Baranyai Bence, Vinga Zente, Szita Illés, Juhos Ádám, Gulácsi Márk, Meggyesfalvi Balázs, Kis Atilla, Bordás Benedek, Nagy Milán. 

Vezetőedzői értékelés

Kádár László: - Színvonalas nemzetközi tornán vett részt a csapatunk az őszi bajnokság közepén. Különböző stílusban játszó csapatokkal találkoztunk, ennek köszönhetően gyorsabb gondolkodásra és döntéshozatalra volt szükség. Technikai szempontból minden esetben pontos végrehajtás kellett annak érdekében, hogy támadásban és védekezésben is helyt tudjunk állni ezen a hétvégén. Stabil védekezés mellett szép támadásokat vezettünk és szép gólokat lőttünk. Ez a két nap hasznos volt az előttünk álló bajnoki mérkőzések előtt, hiszen tovább tudtuk gyakorolni a csapat erősségeit, mindemellett a gyengeségekre is fény derült, amit az elkövetkező hetekben javítani kell. Csapatvédekezésben dicséret illeti a játékosokat, egyénileg viszont sokkal agresszívebb teljesítmény szükséges, és több párharcot kell megnyernünk, hogy a jövőben eredményesebbek legyünk. Támadásban sikerült az ellenfelek védőit sokszor nyomás alá helyezni, és hibára kényszeríteni őket. ezt a mentalitást kell, hogy tovább vigyük az előttünk álló bajnokikra.