Országos U17-es bajnokság, 
Alap csoport, 7. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Főnix Gold FC U17 4-0 (2-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Hegedűs Csaba (Fabu Marcell, Hegedűs Balázs).
Diósgyőri VTK U17: Németh B. - Szijártó B., Deményi Z., Lichy K., Major M., Vass L., Bacsa B., N. Kovalenko, Sáreczki Sz., Homenszki R., Bathó T. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Főnix Gold FC U17: Dömötör I. - Lengyel N., Dulcz D., Fülöp G., Lehoczky B., Korponai B., Gruber Á., Surman M., Weisengruber Á., Borbély B., Bányai B. Vezetőedző: Beszédes Sándor. 
Csere: N. Kovalenko helyett Molnár Á. a 27., Fülöp G. helyett Goricsek G. a 46., Borbély B. helyett Lakatos-Lengyel P. a 46., Szijártó B. helyett Pikó M. a 60., Vass L. helyett Briz Cs. a 60., Bathó T. helyett B. Furdetskyi a 60., Korompai B. helyett Kovács A. a 65., Sáreczki Sz. helyett Z. Khameliuk a 66. Bányai B. helyett Főüzesi M. a 78. percben. 
Sárga lap: Homenszki R. a 32., Szijártó B. az 59., Molnár Á. a 70., Lichy K. a 72., Briz  Cs. a 81., Lehoczky B. a 84. percben. 
Gólszerző: Homenszki R. (1-0) a 23., Homenszki R. (2-0) a 34., Homenszki R. (3-0) a 80., Molnár Á. (4-0) a 84. percben. 

Miskei Attila: - Az eredmény ugyan jól mutat, de azért voltak hibák. Különösen a támadózónában a befefejezéseknél a boxon belüli döntéseknél jobban kell koncentrálnunk. Gyönyörű szép gólokat szereztünk, az első két találatunk olyan begyakorolt figura után született, amit pont a héten vettünk át. Ez mindig sok erőt ad a játékosoknak, hogy hét közben is érdemes dolgozni. Összességében szuper és jó teljesítmény volt, de nem elégszünk meg, szeretnénk egyénileg és csapatszinten is tovább fejlődni. Annak viszont nagyon örülök, hogy egyre tudatosabb futballt mutat be a csapat. 

Beszédes Sándor: - Igyekeztünk megfelelő erőt mutatni és versenyben lenni a DVTK-val, de sajnos ez nem sikerült. Egyénileg, csapatszinten, játékban és ahogy az eredmény is mutatja a hazaiak jobbak voltak tőlünk. Habár megjegyezném, ha 2-0-nál a tizenegyest berúgjuk, akkor talán szebb lehetett volna a végeredmény. A lényegen azonban ez sem változtat, a Diósgyőr megérdemelt győzelmet aratott.