Országos U16-os bajnokság, 
Kiemelt csoport, 8. forduló

Vasas Kubala Akadémia U16 - Diósgyőri VTK U16 0-2 (0-1)

Budapest, Vasas Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Grill Dániel (Jakus Márk, Tiborcz Viktor).
Vasas Kubala Akadémia U16: Drávucz G. - Andresz V., Galaschek Z., Balogh F., Turi Á., Ivády P., Együd B., Tillich T., Barkóczi B., Ottucsák Gy., Jován V. Vezetőedző: László András. 
Diósgyőri VTK U16: Soós B. - V. Khomenko, Szakos B., Kiss L., Miskolczi D., Gyenes R., Jászberényi P., Győrfi D., Nagy B., Kiss B., Zanócz Á. Vezetőedző: Icsó Zsolt.
Csere: Ivády P. helyett Porkoláb K. a 46., Miskolczi D. helyett Kovács D. az 53., Ottucsák Gy. helyett Buri B. a 60., Tillich T. helyett Horváth H. a 77., Szakos B. helyett Orosz D. a 80., Jászberényi P. helyett Béres D. a 80., Jován V. helyett Heil P. a 82., Győrfi D. helyett Tucsa Sz. a 83. percben. 
Sárga lap: Győrfi D. az 50., Orosz D. a 85., Tucsa Sz. a 90+1. percben. 
Gólszerző: Szakos B. (0-1) a 37., Béres D. (0-2) a 83. percben. 

László András: - Gratulálok a Diósgyőr győzelméhez, egész mérkőzésen fegyelmezetten és szervezetten játszottak. A párhacokba jól mentek bele, túlnyomó részüket megnyeréték, ezzel el is döntötték az összecsapást. 

Icsó Zsolt: - A játékosok maximálisan betartották a mérkőzéstervünket, így végig kontrollálni tudtuk a találkozót. Ehhez elengedhetetlen volt a szenvedélyünk, a higgadt fejünk és az, hogy csapatként működtünk.  Megérdemelten szereztük meg a három pontot, viszont egy pillanatra sem dőlhetünk hátra! Napról-napra szeretnénk javulni egyénileg és csapatszinten egyaránt!