Országos U12-es bajnokság, 
Északkeleti csoport, 8. forduló

Diósgyőri VTK U12 - Debreceni EAC U12 10-2 (7-0, 2-0, 1-1, 0-1)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Görzsöny Péter. 
Diósgyőri VTK U12: Teleki Z. - Váradi S., Vigh V., Német Z., Tóth M., Bárány K., J. Menougong, Bárány N., Tasnádi Zs. Csere: Tamás B., Kapitány D., Orbán M., Varga R., Pelyhe Á., Gyüge M. Vezetőedző: Nyeste János. 
Debreceni EAC U12: Szegedi Zs. - Filep K., Laczkó S., Farkas N., Lakatos M., Hidi L., Balázs P., Mányi G., Greskó B. Csere: Fésüs L., Balogh D., Szabados K., Nagy R. Vezetőedző: Urbin Péter. 
Gólszerző: Váradi S. (1-0) az 1., Bárány N. (2-0) az 5., J. Menougong (3-0) a 7., Tóth M. (4-0) a 10., Tóth M. (5-0) a 11., J. Menougong (6-0) a 14., Tóth M. (7-0) a 19., Váradi S. (8-0) a 24., Tóth M. (9-0) a 32., Bárány N. (10-0) az 50., Szabados K. (10-1) az 57., Balázs P. (10-2) a 75. percben. 

Nyeste János: - Szenzációsan kezdtük a mérkőzést. Az első húsz percben hét gólt szereztünk, a félidőben pedig már kilencnél jártunk. Maximális koncentrációval, látványos, kreatív támadójátékkal úgy futballoztunk hazai pályán, ahogy minden edző elvárja a csapatától. Sajnos a második félidőre nagyon visszaesett az aktivitásunk, sok hibával pontatlanul és kapkodóan, fegyelmezetlenül játszottunk. Gratulálok a csapatnak az első félidőben nyújtott teljesítményéhez!

Urbin Péter: - A minőségbeli különbség egyértelműen megmutatkozott, az első játékrészben kifejezetten. A következő  három etapban nagyjából felvettük az ellenféllel a versenyt, nyilván a DVTK-nak ekkor is voltak helyzetei, de ekkor már mi is eljutottunk a kapujukig. Jó kis meccs volt, a gyerekek sok ingert kaptak, számos játékhelyzetet gyakorolhattak. Az eredménytől függetlenül elégedett vagyok a csapatommal, mert hasznos találkozót játszottunk.