Országos U13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 8. forduló

Diósgyőri VTK U13 - Debreceni EAC U13 5-1 (2-0, 0-0, 2-1, 1-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Iván Kornél. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Almási Á., Bialkó Z., T. Pahaiev, Balogh B., Szabó B., Kelemen Z., Schön B., A. Kharchenko. Csere: Puskás Z., D. Dzobko, B. Samsyka, Juhász H., Derzsényi Á., Tóth B., Kiszely N., D. Shalfieiev. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Debreceni EAC U13: Barna T. - Bodolai Á., Kósa M., Szabó Gy., Kozma B., Nagy Á., Bakó G., Kozma B., Juhász L. Csere: Szilágyi L., Tóth-Kocsmáros L., Hermeczi K., Nagy M., Vass D., Székely Cs., Nánási Á., Lukács S. Vezetőedző: Balla Imre. 
Sárga lap: D. Shalfieiev a 71. percben. 
Gólszerző: T. Pashaiev (1-0) a 9., A. Kharchenko (2-0) a 16., Szabó B. (3-0) a 45., Kozma B. (3-1) az 54., Szabó B. (4-1) az 55., D. Shalfieiev (5-1) a 78. percben. 

Tarnai Dániel: - Labdabirtoklásban és labdaszerzésben a játékosok törekedtek az egyéni feladatukat betartására, és magas színvonalon megoldani a rájuk bízott feladatot. Ennek eredményeképp ezúttal is sokat birtokoltuk a labdát és több helyzetet is kialakítottunk a DEAC kapuja előtt. A támadó zónában a játékhelyzetek megoldásánál kicsit kapkodtunk, ám így is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, ezekből pedig ötször is eredményesek voltunk. Gratulálok a csapatnak!

Balla Imre: - Többször tapasztalatam már, hogy amikor ellátogatunk egy kiemelt akadémiai csapathoz, akkor a gyerekek teljesen megzavarodnak, alul teljesítenek, félnek. Most is ez történt, ami ráragadt az első húsz percre. A játék egyáltalán nem tetszett, nem volt ütközés, nem kényszerítettük komoly küzdelemre az ellenfelet. A szünetben aztán sikerült rendezni a sorokat, ami meg is hozta a várt hatást. Sokkal bátrabban futballoztunk, ami a fejlődésük szempontjából már sokat ért. A hiányosságainkkal tisztában vagyunk, de a küzdeni akarásért meg fogom őket dicsérni.