Országos U19-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 7. forduló

Budapest Honvéd-MFA U19 - Diósgyőri VTK U19 3-0 (1-0)

Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ, 50 néző. Játékvezető: Darányi Antal (Sápi Virág, Czibere Bálint).
Budapest Honvéd-MFA U19: Tompa Á. - Tarcson A., Fehér B., Polák K., Fábiánkovits I., M. Zrnic, Kocsis G., P. Zrnic, Gincsai Z., Mihály B., Pintér M. Vezetőedző: Pinezits Máté. 
Diósgyőri VTK U19: R. Sherekhora - Silimon L., Ferencsik B., Gulyás M., Kollár M., Kövesi K., Peisser S., Paksai R., Kiss P., Fercsák R., Vincze D. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Csere: Tarcson A. helyett László M. az 59., Silimon L. helyett Fekete V. a 61., Kövesi K. helyett Ferencsik S. a 61., Vincze D. helyett Sipos Zs. a 61., Mihály B. helyett Vojtkó I. a 70., Pintér M. helyett Menyhárt B. a 70., Kollár M. helyett Roha R. a 73., Fercsák R. helyett Sebestyén Á. a 83., Fehér B. helyett Nagy D. a 87., Polák K. helyett Bezzek O. a 87. percben. 
Sárga lap: Ferencsik B. az 54., Peisser S. az 56., Polák K. a 71., M. Zrnic a 71.percben. 
Gólszerző: Mihály B. (1-0) a 18., Fehér B. (2-0) a 81., M. Zrnic (3-0) a 86. percben. 

Zsivoczky Gyula: - A mérkőzés folyamán a hozzálllásunk, az akaratunk, a  fegyelmezettségünk rendben volt. Az első húsz percben viszont a figyelmünk akadozott, ezért kaptunk egy elkerülhető gólt. Ezután partiban voltunk a kispestiekkel. Az első félidőben a középső és a saját zónás védekezésünket jól csináltuk, a fordulás után váltottunk: magas presszinget alkalmaztunk, amiben ugyancsak megvolt a hatékonyság. Sokszor szereztünk jó helyen labdát, de a tizenhatoson belül a befejezéseknél rossz döntéseket hoztunk. A cserék után a hozzáállással szintén elégedett lehetek, viszont a hajrához közeledve kaptunk egy elkerülhető tizenegyest, amivel a hazaiak lezárták a találkozót. Az ellenfeleinkkel minden meccsen felvesszük a küzdelmet, de a döntő szituációkból a riválisok jönnek ki jobban. A Honvéd jelenleg egyénileg jobb játékosokból áll, ami mezőnyben nem jött ki, a kapu előtt viszont igen. Megérdemelten nyerték meg a mérkőzést, nekünk ezekben a játékhezetekben kell fejlődnünk ahhoz, hogy a Kiemelt csoportban pontokat szerezzünk, mérkőzéseket nyerjünk.