NB III. Keleti csoport, 16. forduló

DVTK tartalék - Putnok FC 2-2 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 150 néző. Játékvezető: Valu Tibor (Benkő Róbert, Gavalla- Kulcsár Judit).
DVTK tartalék: Sándor K. - Balázs P., Szűcs K., Ivánka P., Mrva P., Kotula M. - Balázsi L., Bencsík D., Illés B., Vajda B. - Hetyei Sz. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Putnok FC: Pápai K - Sághy F., Galacs E., Nagy Zs., Katona B., Buda P., Csiki N., Vajda K., Dobrovolszki J., Nemes M., Juhos D. Vezetőedző: Szala Ákos. 
Csere: Katona B. helyett Csiba Z. a 46., Vajda C. helyett Komári Gy. a 65., Balázsi L. helyett Peisser S. a 71., Buda P. helyett Csutora M. a 73., Hetyei Sz. helyett Fercsák R. a 81., Nagy Zs. helyett Nádimov N. a 85., Juhos D. helyett Gellén B. a 85., Vajda B. helyett Vincze D. a 90. percben. 
Sárga lap: Szűcs K. a 69., Mrva P. a 71., Nemes M. a 71., Sághy F. a 75., Ivánka P a 84., Csiba Z. a 85., Nédimov N. a 90+3. percben. 
Gólszerző: Nagy Zs. (0-1) a 4., Balázs P. (1-1) a 39., Dobrovolszki J. (1-2) a 70., Bencsík D. (2-2) a 76. percben. 

Kulcspillanatok

4. perc: Nagy Zsolt kapott pontos kiugratást, amit kissé kisodródott helyzetből a hosszú sarokba passzolt, 0-1. 
39. perc: Hetyei gurította vissza a labdát a tizenhatosra, ahol Balázs Patrik két igazítás után visszarúgta a labdát a rövid sarokba, 1-1.
70. perc: Szűcs tizenhatoson belüli buktatását szabálytalannak ítélte a játékvezető. A megítélt büntetőt Dobrovolszki a jobb alsó sarokba helyezte, 1-2.
76. perc: Egy jobboldali szögletet felszabadítottak a vendégek, amit Kotula egyből visszafejelet. Érkezett Bencsík aki az érkező Pápai mellett a hálóba bólintott, 2-2. 

Vezetőedzői értékelés

Vincze Richárd: - Szerintem nagyon jól szórakoztak a szurkolók. A mérkőzés elejébe egy kicsit belealudtunk, ekkor az ellenfelünk vezetést szerzett és az előnyüket még növelhették is volna. A tiizedik perctől viszont nagyon jól játszottunk, végig az ellenfél térfelén birtokoltuk a labdát. Türelmesek voltunk, sokszor helyeztük nyomás alá az ellenfél kapuját, aminek köszönhetően ki is egyenlítettünk. A fordulás után kigyelítettebbé vált a játék, de ekkor is kontroll alatt tartottuk a dolgokat. A Putnok azonban újra megszerezte a vezetést, erre azonban gyorsan válaszolni tudtunk. A végén mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, de a végeredmény így igazságos. Nagyon büszke vagyok a fiainkra, mert egy kiváló ellenféllel szemben sikerült egy ilyen jó meccset játszani Gratulálok a putnoki sportbarátainknak, hogy ilyen jó csapatuk, és stábjuk van!

Szala Ákos: - Igazságos döntetlen született, mert a gólok mellett mindkét oldalon voltak még lehetőségek. Egy jó tempójú összecsapást játszottunk a DVTK tartalékkal. Gratulálok a csapatomnak és a hazaiaknak is az utóbbi öt fordulóban nyújtott teljesítményéhez.