Országos U16-os Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 9. forduló

Diósgyőri VTK U16 - ETO FC Győr U16 1-1 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Orosz Fruzsina, Baráth Bálint István, Kelemen Attila.
Diósgyőri VTK U16: Soós B. - V. Khomenko, Szakos B., Kiss L., Miskolczi D., Gyenes R., Jászberényi P., Győrfi D., Nagy B., Kiss B., Zanócz Á. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
ETO FC Győr U16: Kocsis B. - Zója-Katona M., Csiszár M., Varga M., Koncz D., Pénzes Á., Jándli K., Pálfalvi R., Csorba T., D. Fatianov, Molnár B. Vezetőedző: Máté Győző. 
Csere: Miskolczi D. helyett Kovács D. a 31., Molnár B. helyett Turcsik B. a 64., Szakos B. helyett Orosz D. a 65., Pénzes Á. helyett N. Khodak a 75. Jászberényi P. helyett Béres D. a 76., Kiss B. helyett Tucsa Sz. a 76. percben. 
Sárga lap: Zanócz Á. a 38., Győrfi D. a 67. percben. 
Gólszerző: Kovács D. (1-0) azh 51., Turcsik B. (1-1) a 80. percben. 

Icsó Zsolt: - Három részre osztanám a mérkőzést. Az első harminc percben a egyértelműen a mi akartunk érvényesült. Két nagy ziccert kihagytunk és hamar elfojtottuk az ellenfél támadásait. A harminc és hatvanadik perc között kiegyenlített volt a játék. Egy győri védelmi hibát kihasználtunk és megszereztük a vezetést. Ebben a periódusban mind a két kapu előtt zajlottak az események. A mérkőzés utolsó harminc perce, viszont egyértelműen az ellenfelünké volt. Keveset tudtunk labdát birtokolni és a szélekről rengeteg beadást érkezett a kapunk elé. A mérkőzés ezen szakaszában ellenfelünk kiegyenlített és közelebb is állt a győzelemhez. A minimum célunkat teljesítettük és értékes ponttal gazdagodtunk, ami a mérkőzés képét nézve ezúttal a maximum volt. Gratulálok mindkét csapatnak, mert a játékosok mindent kiadtak magukból.

Máté Győző: - Nagyon jó csapat otthonából sikerült elhoznunk egy pontot, mégis hiányérzetem van, mert csapatom kiválóan futballozott, de sajnos a sok kialakított helyzetből csak egyet tudtunk értékesíteni.