Merkantil Bank Liga 17. forduló

2022. november 13., vasárnap
15:00 Diósgyőri VTK - Nyíregyháza SFC

A vasgyáriak korábbi játékosa és edzője idén nyáron lett a Nagyváradi Bihar FC (FC Bihor Oradea) elnöke, így hivatalosan ebben a minőségében tekinti meg a keleti rangadót.

- A DVTK Stadion avatóján is itt voltam és mindig nagy örömmel érkezem Diósgyőrbe - nyilatkozta Kulcsár Sándor. - Remek csapatunk volt, sokszor mondtam már, hogy itt éltem át a pályafutásom legszebb időszakát, ez a klub állt a legközelebb a szívemhez, beleértve a békéscsabai éveket is, itt szeretettem a legjobban játszani. Bár voltam a Ferencváros játékosa is, ott nem lettem meghatározó labdarúgó, a Nyíregyházához pedig nem fűznek olyan kellemes emlékek. Remélem, hogy jó meccs lesz, én is Diósgyőr szurkoló leszek ezen a meccsen. Pár hónapja van szerencsém betölteni a nagyváradi labdarúgó klub elnöki tisztségét, felkértek, én pedig úgy gondoltam, hogy tudok segíteni, ezért elvállaltam a feladatot. Egyelőre a harmadik vonalban szerepelünk, de nagyon merész terveink vannak. Ha nem is azonnal, de a következő szezontól mindenképpen szeretnénk megcélozni a feljutást. Jelenleg vezetjük a bajnokságot, de így sem lesz könnyű kivívni a másodosztályt, mert addig még sok meccset kell megnyernünk. Tervben van Nagyváradon is egy 16 ezer fő befogadóképességű stadion építése, ennek elkészültéig szeretnénk egy stabil élvonalbeli csapatot kovácsolni.

VIP jegyek a DVTK hazai mérkőzéseire 2022/2023

Normál jegy (forint)  
Elővételben: 15000
Meccsnapon: 17500

Gyerek, diák és senior jegy - 18 év alatt és 65 év fölött (forint)
Elővételben: 10500
Meccsnapon: 12500

Korlátlan étel- és italfogyasztás

A belépőjegy a mérkőzés megtekintésén túl korlátlan étel- és italfogyasztást, valamint egy VIP parkoló helyet tartalmaz a DVTK Stadion nyugati oldalán, a VIP bejárathoz közel.

Online jegyvásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a jegy.dvtk.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) váltható bérlet, belépőjegy.

Belépés

A VIP szektor egy órával a mérkőzés előtt nyit. 

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Meccsnapon (2022. november 13-án):10 órától

DVTK Stadion jegypénzátára
Meccsnapon: 12 órától