Szombaton a Hosszútávú Országos Egyéni Bajnokságon fizikailag és technikailag is embert próbáló pályákon folytak a küzdelmek. A felnőtt nőknél Szilágyi Emese a 6. helyen futott be. Az ifjúsági fiúknál Tőczik Vendel az 5., míg a felnőtt férfi elit mezőnyben Demeter Ambrus a 4. helyezést zsebelte be.

Az éremesőt szenior férfi versenyzőink szállították. F35A-ban Drapcsik Péter bronzérmes lett. F40A-ban Szundi Attila magabiztos bajnoki címet szerzett, míg ugyanitt dr. Kottman Dezső a bronzérmet vehette át.

Vasárnap került sor a Pontbegyűjtő Országos Csapat Bajnokságra, ahol a felnőtt férfi elit kategóriában a Demeter Ambrus, Tőczik Vendel, Tugyi Levente trió az előkelő 3. helyen végzett. A női felnőtt elit csapatok között a Szilágyi Emese, Szilágyi Iringó, Tamás Bianka alkotta csapat a 6. helyet szerezte meg.

A férfi junior csapatok között Demeter Ágoston a még ifjúsági korú Hrotkó Mátyással és a serdülő Tamás Bencével kiegészülve meglepetésre a 6. helyre küzdötték fel magukat. Női szenior csapatunk dr. Hegedűs Ágnes, Várady Szilvia, dr. Zsigmond Judit összeállításban bronzérmet szerzett, míg szintén a dobogó alsó fokára állhatott fel a férfi szenior csapatunk is, akik a Drapcsik Péter, dr. Szörényi Gábor, Tamás Tibor alkotta csapattal küzdöttek a terep nehézségeivel.

Hosszútávú Országos Egyéni Bajnokság*

N21E

6. hely Szilágyi Emese 

N55A

5. hely Tóbisné Várady Szilvia

F18E

5. hely Tőczik Vendel

F21E

4. hely Demeter Ambrus

F35A

3. hely Drapcsik Péter

F40A

1. hely Szundi Attila

3. hely dr. Kottman Dezső

6. hely dr. Szörényi Gábor

Pontbegyűjtő Országos Csapat Bajnokság*

N21E

6. hely  Szilágyi Emese, Szilágyi Iringó, Tamás Bianka

N145A

3. hely Tóbisné Várady Szilvia, dr. Zsigmond Judit, dr. Hegedűs Ágnes

F20E

6. hely  Demeter Ágoston, Hrotkó Mátyás, Tamás Bence

F21E

3. hely  Demeter Ambrus, Tőczik Vendel, Tugyi Levente

F105A

3. hely  Drapcsik Péter, dr. Szörényi Gábor, Tamás Tibor

5. hely  Balabás Péter, Demeter Zsolt, dr. Emmer György

*Dobogós és pontszerző eredmények