Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 9. forduló

Újpest FC U19 - Diósgyőri VTK U19 3-0 (0-0)

Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma, 50 néző. Játékvezető: Holczbauer Flórián (Gáspár András, Ákos Dávid).
Újpest FC U19: Mátyus J. - Horváth D., Árki M., Mucsányi M., Rideg B., P. Mousavi, Mülller M., Gál B., László G., Tábori P., Illés B. Vezetőedző: Szlezák Zoltán. 
Diósgyőri VTK U19: R. Sherekhora - Paksai R., Bodnár B., Horváth Zs., Kövesi K., Fekete V., Peisser S., Kiss P., Fercsák R., Vincze D., Ferencsik B. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Csere: P. Mousavi helyett Szabó R. az 58., Fekete V. helyett Bedő D. a 68., Kiss P. helyett Gulyás M. a 68., Horváth Zs. helyett Sipos Zs. a 73., Vincze D. helyett Temesvári M. a 84., Tábori P. helyett Kollarik T. a 84., Árki M. helyett Szakács P. a 90. percben. 
Sárga lap: Mucsányi M. a 39., Horváth Zs. az 53., Vincze D. a 73., Sipos Zs. a 79., Bodnár B. a 90+1. percben. 
Gólszerző: Müller M. (1-0) a 63., Rideg B. (2-0) a 76., Rideg B. (3-0) a 83. percben. 

Zsivoczky Gyula: - Egy órán keresztül egyenrangú partnerei voltunk az Újpestnek. A hazaiak és mi is keveset veszélyeztettünk, de a taktikai elképzeléseink működtek. A labdakihozatalaink és széleken történő bontások jók voltak, de a boxon belüli hatékonyságunk továbbra is elmaradt a várttól. Az utolsó fél órában azonban jött a szokásos hiba, amit kihasznált az ellenfél. Ezután igyekeztük frissíteni a csapatot, a kötelező cserék is pályára léptek, de a hajrá az újpestieké volt. A különbség erősen túlzott, van még három mérkőzés, amire becsülettel fel fogunk készülni. Dolgozunk tovább.